Βαθμολογία

Πέρασε από την δύσκολη έδρα του Μελισσοχωρίου το Μακρυχώρι…

Το σημερινό παιχνίδι στο Μελισσοχώρι ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τον Αετό Μακρυχωρίου, ήταν σίγουρα για γερά νεύρα και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα πολύ ρευστό το σκορ για το τελικό 1-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Αετός Μακρυχωρίου είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε τουλάχιστον πέντε κλασσικές ευκαιρίες εκτός από το γκολ που ήρθε στο 5’. Στην επανάληψη ο Αστέρας έβαλε δύσκολα.

Στο 51’ αρχικά ισοφάρισε για το 1-1 και δέκα λεπτά αργότερα είχε διπλή ευκαιρία χαμένη για να κάνει την ολική ανατροπή.

Ο Αετός κατάφερε στο 72’ να κάνει το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ και οι γηπεδούχοι από εκεί και πέρα είχαν τις ευκαιρίες για να φέρουν και πάλι το ματς στην ισοπαλία. Πάλεψαν με όσες δυνάμεις είχαν και πραγματικά και εκείνοι με την σειρά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την αξιόλογη προσπάθεια.

Ο Αετός Μακρυχωρίου με την σειρά του έπαιξε ένα ωραίο ποδόσφαιρο και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Στο 2’ ωραία σέντρα του Παναγιώτου για τον Τσιντζιλώνη, αυτός έκανε το σουτ, έδιωξε με τα πόδια ο Κουκούτσης. Τρία λεπτά μετά, ο ωραίο διαγώνιο πλασέ για τον Στέλιο Παναγιώτου και το 0-1.

Στο 24’ και πάλι ο Παναγιώτου έκανε το σουτ, μπλόκαρε όμως ο Κουκούτσης. Δύο λεπτά μετά και πάλι ο Παναγιώτου έκανε το σουτ χαμηλά στην γωνία, έδιωξε ο πολύ έμπειρος κίπερ σε κόρνερ.

Στο 29’ αυτή τη φορά, έσωσε με τα πόδια, το σουτ του Παναγιώτου ο Κουκούτσης. Στο 41’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη και πάλι με τον Παναγιώτου, που ύστερα από την ωραία ασίστ του Τσιντζιλώνη, έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 51’ σέντρα ακριβείας από τον Φάνη Κατσικάρη, για το Μπιρόλ που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1. Στο 65’ διπλή ευκαιρία χαμένη για τον Αστέρα, όταν το πρώτο σουτ έκανε ο Κατσικάρης, έβγαλε με υπερένταση ο Τσικρίκης, το ριμπάουντ πήρε ο Καμίλης, έκανε το πλασέ, έδιωξε πάνω στη γραμμή αμυντικός!

Στο 72’ τη σέντρα έβγαλε ο Κούκος, την κεφαλιά πήρε ο Πέππας και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Παναγιώτου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στο 75’ εξαιρετικό σουτ του Νικόλι, η μπάλα «ξυράφι» πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Και στο 89’ ο Χαρούλης έκανε την ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε τέσσερις αμυντικούς, σούταρε, η μπάλα αρχικά κόντραρε σε αμυντικό, στη συνέχεια ο Δεμερτζής έκανε το πλασέ εξ’ επαφής, έβγαλε όμως ο Τσικρίκης και κράτησε την εστία του ανέπαφη σε αυτή τη φάση για το τελικό 1-2.

*Η διοίκηση του Αστέρα Μελισσοχωρίου συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον προπονητή για την κατάθεση ψυχής που έκαναν στο σημερινό ματς, παρόλο που δεν απέσπασαν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

*Περαστικά ευχήθηκε η ομάδα του Αστέρα στους δύο άτυχους παίκτες (Ζήση Γεωργούλα – Βασίλη Καλαθά) που χειρουργήθηκαν την περασμένη Τρίτη (χιαστό). Οι συμπαίκτες τους, δεν τους ξέχασαν και κράτησαν τις φανέλες τους ως ένδειξη αγάπης για τα περαστικά τους! Πολλά περαστικά και από το athleticlarissa.gr.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Δημήτρης Μητσής): Κουκούτσης, Νικολαΐδης (87’ Δεμερτζής), Γουσόπουλος (87’ Ντάνιελ), Αβδουλάς, Κολοβός, Σδράλης Α., Μουμίν, Χασιώτης, Καμίλης (78’ Χαρούλης), Κατσικάρης (88’ Παπαδημητρίου), Νικόλι.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Φαρμάκης (22’ λ.τρ. Τσικρίκης), Γκαμπούρας, Γιαννακόπουλος, Κούκος, Μπλάντας (46’ Πέππας -62’ Χαχάνι), Λάλλας, Μητρακόπουλος (46’ Χουτεσιώτης), Ελέζι (84’ Τζίκα Α.), Παπαδάκος, Τσιντζιλώνης, Παναγιώτου.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Νάκας, Μίχος.