Βαθμολογία

Ηρακλής... ανατροπής απέναντι στον Κίσσαβο!

Πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, ο Ηρακλής Λάρισας κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος του 0-1 και να επικρατήσει με 2-1 απέναντι στον Κίσσαβο Συκουρίου, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο γήπεδο Νεάπολης. Προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Ζαχαρούλη οι φιλοξενούμενοι με τον Φουρίκη να ισοφαρίζει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ για τον Ηρακλή και τον Ιγγλέζο να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στο 94ο λεπτό. 

Σε γενικές γραμμές πραγματοποίθηκε μια γεμάτη αναμέτρηση με τις δυο ομάδες να βγάζουν τα καλά τους στοιχεία. Ο Ηρακλής τον νεανικό του ενθουσιασμό, ενώ από την άλλη ο Κίσσαβος έδειξε παρά την ήττα ότι κατέχει μια ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή, με τους φιλοξενούμενους να έχουν για άλλη μια φορά αρκετό κόσμο στο "πλευρό" τους. 

Του Χρήστου Δαϊρετζή...

Το ματς: 

Ο Κίσσαβος Συκουρίου ήταν η ομάδα η οποία παρουσιάστηκε καλύτερη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, κρατώντας περισσότερο την μπάλα στα πόδια της. Είχε δε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία της αναμέτρησης, όταν στο 8' ο Μούτσα υποδέχθηκε την μπάλα στα όρια της περιοχής και έκανε το πλασέ με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαγιάννη. Ένα λεπτό αργότερα, έπειτα από φάση διαρκείας η μπάλα στρώθηκε στον Βλαχάκη που αιφνιδιάστηκε αλλά έκανε το πλασέ από την "καρδιά" της περιοχής με τον Παπαγιάννη να του βάζει το "στοπ", ενώ στην συνέχεια της ίδιας φάσης υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενουμένων για μαρκάρισμα εντός περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 10ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Νικολακούλης έπαιξε γρήγορα για τον Βλαχάκη με τον δεύτερο να κατεβάζει την μπάλα και τον Ζαχαρούλη στην προσπάθειά του να μπει στην φάση να μην συνεννοείται σωστά με τον Παπαγιάννη και να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Η ομάδα του Φεραίου Γιαννακού συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία όταν στο 19ο λεπτό ο Μούτσα έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια γύρισε για τον Κρικώνη ο οποίος έκανε το σουτ εντός περιοχής αναγκάζοντας τον Παπαγιάννη σε σπουδαία επέμβαση. Στο 27' ο Μούτσα απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και γύρισε για τον Βλαχάκη ο οποίος από πλεονεκτική θέση στο δεύτερο δοκάρι δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να πλασάρει εύστοχα. 

Σταδιακά, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την εικόνα του παιχνιδιού, ανεβάζοντας την ενέργειά τους. Στο 29ο λεπτό ο Ματέο εκτέλεσε φάουλ από τον χώρο του κέντρου με τον Φούσα να παίρνει την κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής και τον Νικολακούλη να αποκρούει. Στην συνέχεια της ίδιας φάσης οι άνθρωποι του Ηρακλή διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτυ πάνω σε ποδοσφαιριστή της ομάδας με τον διαιτητή της αναμέτρησης να έχει αντίθετη άποψη. 

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής Λάρισας ήταν η ομάδα η οποία παρουσιάστηκε ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, δείχνοντας ότι έχουν περισσότερη ενέργεια και τρεξίματα διεκδικώντας ως το φινάλε την ανατροπή. Στο 65ο λεπτό ο Ηρακλής φώναξε εκ νέου για μαρκάρισμα του Χάμου πάνω στον Ιγγλέζο με τον διαιτητή της αναμέτρησης να έχει και σ' αυτήν την περίπτωση αντίθετη άποψη. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μπάμης σούταρε από μακριά έχοντας αρκετό διαθέσιμο χώρο με το σουτ του να φεύγει εκτός εστίας. Στο 73ο λεπτό η μπάλα στρώθηκε στον Κρικώνη που έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής με τον Παπαγιάννη να κρατάει "όρθια" την ομάδα του με σπουδαία απόκρουση. 

Στο 77ο λεπτό η ομάδα του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης. Ειδικότερα, ο κ. Κοντογιώργος έδειξε την λευκή βούλα για χέρι του Τριανταφύλλου, σε μια φάση που ήταν η σειρά των ανθρώπων του Κισσάβου να διαμαρτυρηθούν. Ο Φουρίκης ήταν εύστοχος και έγραψε το 1-1. Ο Ηρακλής έψαξε το τέρμα της νίκης και το βρήκε στο 94ο λεπτό. Ο Φουρίκης βρήκε όμορφα στην κίνηση τον Ιγγλέζο ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Νικολακούλη γράφοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και δίνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του 

Διαιτητής: 

Κοντογιώργος Θεόδωρος

Βοηθοί: 

Μάνος Βασίλειος - Μπουρονίκος Μιλτιάδης

Οι συνθέσεις: 

Ηρακλής Λάρισας(Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ράπτης, Αναγνώστου, Δραγατσίκας, Ζαχαρούλης, Μπάμης, Φουρίκης, Πατσιατζής, Παρασκευούδης(91' Καμέας), Φούσα(55' Ιγγλέζος), Ματέο 

Κίσσαβος Συκουρίου(Φεραίος Γιαννακός): Νικολακούλης, Ζαϊρές, Χάμος, Αγγελής, Κολουκτσής, Καραγιάννης, Κώτσιας, Μούτσα, Βλαχάκης, Κρικώνης, Τριανταφύλλου(86' Χριστοδουλόπουλος)