Βαθμολογία

Ευρεία νίκη και ωραίο ποδόσφαιρο από τον Α.Σ. Αβέρωφ Λάρισας

Ο Α.Σ. Αβέρωφ Λάρισας 2022, σημείωσε μία μεγάλη σε έκταση νίκη το Σάββατο (19/10) στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» κόντρα στην Δόξα Ομορφοχωρίου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι νεαροί και πολλά υποσχόμενοι παίκτες του κ. Βασίλη Τσιάρα σημείωσαν τέσσερα γκολ (δύο σε κάθε ημίχρονο) στο τελικό 4-0. Ωραίο ποδόσφαιρο από νέα παιδιά με ταλέντο και όρεξη για δουλειά.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα και γενικότερα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας στην Γ’ ΕΠΣΛ.

Από την άλλη η Δόξα Ομορφοχωρίου του κ. Γιώργου Κοτσιανούλη, δεν απέφυγε τα λάθη και μοιραία ήρθε η ήττα…

Στο 30’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ για το 1-0 με σκόρερ τον Γιαλόγλου, ενώ στο 37’ ο Θυμιόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0) και αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι νικητές σημείωσαν άλλα δύο τέρματα. Στο 53’ ο Θυμιόπουλος και πάλι σκόραρε για το 3-0 και το «κερασάκι στην τούρτα» σημείωσε στο 78’ ο Πάτσιος για το τελικό 4-0 σε ένα ιδανικό απόγευμα για τους παίκτες του Α.Σ. Αβέρωφ.

Α.Σ. Αβέρωφ Λάρισας 2022 (Bασίλης Τσιάρας): Καραλάϊος, Γελαντζόπουλος (65’ Μαυρομάτης), Μπαγιώτας (65’ Μαλάκος), Γιαλόγλου, Δοξαριώτης, Μηνάς (65’ Λιόλος), Πάτσιος, Χιώτης (60’ Γκέλης), Θυμιόπουλος (60’ Κοτσιβός), Τσιάρας, Γκέφος.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Γιώργος Κοτσιανούλης): Μπίτης, Λούκα, Μαξιμιάδης, Μάλτζαρης, Σπυρόπουλος Ι., Παγκράτης, Τσακαβίτης, Σπυρόπουλος Σ., Τσαλαμπύρας, Καπετάνιος, Θύμιου.

Έπαιξαν και οι: Μπαντραλέξης, Δαμασουλιώτης, Καρανικόλας, Χατζόπουλος, Μάγειρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσένος, Γρηγοριάδης, Γκαραβέλα.