Βαθμολογία

Με σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν η Ανθούπολη

Η Ανθούπολη την προσεχή Κυριακή στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο Παλαμά (16:00) και θέλει να αποσπάσει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν για τον τεχνικό της ομάδας κ. Γιάννη Τσακμακίδη ενόψει αυτού του αγώνα.

Συγκεκριμένα μετά τον τραυματισμό του Φουρκιώτη που θα είναι απών για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήρθε και ο τραυματισμός του Λάιου στο τελευταίο παιχνίδι με την Άρτα που αντικαταστάθηκε στο 56’ από τον Πινακά και η συμμετοχή του στο ματς με τον Παλαμά θεωρείται αδύνατη.

Επίσης θα απουσιάσει από το προσεχές ματς και ο Χατζησαββίδης που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Άρτα (θα μπορούσε να παίξει στο κέντρο της άμυνας στο προσεχές ματς με τον Παλαμά).

Ο μόνος κεντρικός αμυντικός αυτή τη στιγμή είναι ο Γκαλίτσιος, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση εκ των έσω για να καλυφθεί το κενό.

Περαστικά στον Φουρκιώτη

Την Τετάρτη υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Φουρκιώτης με την ευχή όλων να επιστρέψει σύντομα στην ομάδα. Ευχές για περαστικά και από το Athleticlarissa.gr