Βαθμολογία

Αργυρόπουλος και Χατζηβασίλης «τραπέζωσαν» τον ΠΟΕ

Τον Π.Ο.Ελασσόνας "τραπέζωσαν" ο ιδιοκτήτης του καταστήματος του "ΚΑΦΕ -ΑΛΚΑΖΑΡ", παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολοσσων και του Π.Ο.Ελασσονας Νίκος Αργυρόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του ΠΟΕ Άλκης Χατζηβασίλης.

Η ομάδα γευμάτισε με πίτσες και αναψυκτικά μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπονησης της Τρίτης. Η όλη εκδήλωση έγινε μέσα σε οικογενειακο και ευχάριστο κλίμα για την μέχρι τώρα καλή πορεία της ομάδας, παρουσία των παικτών, του προπονητή Νίκου Χρόνη του προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Νάση, του προέδρου Μάκη Ράπτη, του γενικού διευθυντου Χρήστου Αγοραστού, και του Φροντιστη Τάσου Δατσογιαννη.

Η όλη ατμόσφαιρα και η ψυχολογία των παικτών της ομάδας δείχνει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, θα είναι οδηγός για την συνέχεια των δύσκολων αγωνιστικών υποχρεώσεων με στόχο της επιτυχίες της ομάδας και την διατήρηση στην πρώτης θέση και φυσικά την επίτευξη του φετινού στόχου που είναι η άνοδος της ομάδας στη Γ Εθνική.      

Η Διοίκηση του ΠΟΕ ευχαρίστησε θερμά το "Καφέ Αλκαζάρ " και τον Νίκο Αργυρόπουλο, καθώς και τον πρώην πρόεδρο του ΠΟΕ Άλκη Χατζηβασίλη για την ευγενική τους προσφορά στην ομάδα και εύχονται στους ίδιους και στις οικογένειες τους, υγεία και κάθε ευτυχία.

Οι κ.Αργυρόπουλος και Χατζηβασίλης με τη σειρά τους ευχήθηκαν στην ομάδα της Ελασσόνας υγεία, πολλές επιτυχίες και να πραγματοποιήσει την πολυπόθητη άνοδο στη Γ' Εθνική.

ΠΗΓΗ