Βαθμολογία

Από έναν βαθμό απέσπασαν Κιλελέρ και Παναγροτικός…

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς στο Κιλελέρ, με την τοπική ομάδα στην επανεκκίνησή της από την Γ’ ΕΠΣΛ να υποδέχεται τον Παναγροτικό Νίκαιας που επίσης κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Τελικό σκορ 2-2 σε ένα ματς με αρκετή ένταση.

Στο πρώτο ημίχρονο το Κιλελέρ παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστικό και έχασε τέσσερις ευκαιρίες με τους Μπαλαμπάνο, Κιόσσα, Κάσιο. Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς κάποιο τέρμα.

Στην επανάληψη ο Παναγροτικός ξεκίνησε με γκολ! Τα τέρμα σημείωσε ο Κόκκινος στο 50' με ψηλοκρεμαστή κεφάλια (0-1) μετά από σέντρα του Καραφέρια.

Η ισοφάριση ήρθε στη συνέχεια μετά από υπέροχη πλαγιοκόπηση του Κιόσα και γύρισμα στον Κάσιο όπου έκανε το 1-1 για το Κιλελέρ.

Ο Χασιώτης για τον Παναγροτικό με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα έκανε το 1-2 σε μια φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Στο 85’ ο Αργύρης πήρε το ριμπάουντ για το Κιλελέρ, μετά από απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Νασιούλα οπού η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε τη γραμμή, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του Κιλελέρ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Αργύρης πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Παναγροτικός έχασε ευκαιρίες με τους Καραφέρια, Κόκκινο και Ανδρεόπουλο. Ενώ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίχτες αφού αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος ο Μάρης.

* Οι άνθρωποι του Κιλελέρ εξέφρασαν παράπονα για την διαιτητική τριπλέτα.

Κιλελέρ (Δημήτρης Τζουμάκης): Γκέμας, Βουλγαράκης, Αργύρης, Νασιούλας, Θεοδωρόπουλος, Τζουμάκης, Μπαλαμπάνος, Γιώργης, Ζιόμπουρας, Κιόσσα, Κάσιος.

Έπαιξαν και οι: Σταμάτης, Μπάλας.

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιάννης Τσαλάγγας): Κατσανούλης, Μάρης, Τίρχας, Γκερλιώτης, Αετόπουλος, Τίκας, Χασιώτης (74’ Ανυφαντής) Ζιώγας (74’ Ασημακόπουλος), Ανδρεόπουλος (74’ Ντέκας), Καραφέριας (58’ Γκαρίπης), Κόκκινος (64’ Ολλομάνι).

Διατητική τριπλέτα: Βαλιώτης, Τάνας, Μίτης.