Βαθμολογία

Τρία γκολ και τρεις βαθμοί για την ιστορική Θύελλα Ελάτειας!

Πολύ καλή είναι η εκκίνηση της Θύελλας Ελάτειας στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ και μάλιστα παρουσιάζει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Η ομάδα του Δήμου Τεμπών, κέρδισε με σκορ 3-0 τους Αγίους Αναργύρους και πλασαρίστηκε στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Νίκος Στογιάννης και Θοδωρής Σολωμός βλέπουν τους κόπους τους να βρίσκουν αντίκρισμα και με ωραίο ποδόσφαιρο συνδυάζουν το θέαμα με την ουσία.

Πολύ σημαντική η παρουσία στο συγκεκριμένο ματς του έμπειρου και εξαιρετικού τερματοφύλακα (ψυχάρα) Πέτρου Καραναστάση, ενός αθλητή που συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με την παρουσία του και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Ο Πετράν έδωσε σημαντικές βοήθειες στο παιχνίδι και πραγματικά αποτελεί «κόσμημα» για την Θύελλα αλλά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο η παρουσία του! Για μία ακόμη φορά ήταν απλά άψογος!

Στο 18΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μετά από ωραία πάσα του Σολωμού, ο Καραγκούνης Σ. ανοίγει το σκορ για το 1-0. Στο 22’ ευκαιρία για την Θύελλα με τον Σολωμό να κάνει το σουτ και να αποκρούει ο αντίπαλος κίπερ. Στο 28’ ο Τσιντώτας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ, απέκρουσε πάλι ο τερματοφύλακας.

Στο 36’ ο Σπύρος Καραγκούνης έκανε το πλασέ, νέα απόκρουση. Στο 44’ ο Σαμέτ Μουσταφά έκανε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 48’ με ωραία ατομική ενέργεια του Σαμέτ Μουσταφά, μέσα στην περιοχή, έσπασε την μπάλα στον Τσιντώτα και με πέναλτι ο τελευταίος κάνει το 2-0.

Στο 53’ ο Σολωμός ωραία σέντρα, ο Τσιντώτας από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 58’ ο Σαμέτ Μουσταφά σε θέση βολής έκανε το σουτ, νέα απόκρουση από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 65’ ο Χαράλαμπος Καραγκούνης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για την Θύελλα.

Στο 75’ ο Πανδρεμένος έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Ελάτεια. Και στο 82’ ο ίδιος παίκτης με ωραίο σουτ σκοράρει για το τελικό 3-0.

Στο 85’ ο Σπύρος Καραγκούνης σε θέση για γκολ, δεν τα κατάφερε και ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις έχασε νέα ευκαιρία.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε επίσης το ματς με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε στο 65’ με δεύτερη κίτρινη ο Περήφανος.

Για τον Ατρόμητο, στο 47’ ο Παιδής έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Καραναστάσης, ενώ στο 65’ και 75’ η κεφαλιά και το σουτ του Παπαποστόλου πέρασαν άουτ.

Θύελλα Ελάτειας (Νίκος Στογιάννης-Θοδωρής Σολωμός): Καραναστάσης, Λάζος Ι., Ζάρρας (46’ Μαυρίδης), Καραγκούνης Ι., Καραγκούνης Ν., Καραγκούνης Χ., Τσιντώτας, Σολωμός (70’ Πανδρεμένος), Καραγκούνης Σπ., Τάκης, Σαμέτ.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Καλούδας, Αλεξόπουλος, Περήφανος, Μπακαρτζής, Καφφές (46’ Γκούγκλας), Φυτιλής, Βράκας Χ., Παπαποστόλου, Παιδής (90’ Δοξαριώτης), Τζεμολάρι (65’ Βράκας Ν.), Ροκάς (65’ Ραμάϊ).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Κακάνης, Γεροβασίλης.