Βαθμολογία

Πήραν μπροστά τα «λιοντάρια» του Ολύμπου!

Ο Μύτικας Καλυβίων βρήκε τα πατήματά του και πέρασε από την έδρα του Ιπποκράτη με σκορ 0-3.

Της Βάσως Γκατζούλη

Παιχνίδι με παιχνίδι, «έδεσε» ως ομάδα ο Μύτικας και βδομάδα με βδομάδα δείχνουν τα… «δόντια» τους.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν κομένο και ραμένο στα μέτρα του Μύτικα, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν εκείνος που είχε σπουδαίες και κλασσικές ευκαιρίες και φυσικά τα τρία γκολ.

Σε πολύ καλή ημέρα βρέθηκαν ο Ηλίας Μανίκας, που πέτυχε δύο γκολ στο 44’ και 75’, καθώς επίσης πολύ καλός ήταν και ο Στέλιος Νταμπώσης που έχασε και αυτός ευκαιρίες και φυσικά ο Θωμάς Καραμάνος με την εμπειρία του έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα».

Από την άλλη ο Ιπποκράτης έδειξε να μην έχει προσαρμοστεί στο παιχνίδι, δεν ανταποκρινόταν και άφηνε πολλούς χώρους ανοιχτούς. Με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βρει δίχτυα.

Σίγουρα χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και δουλειά για να καταφέρει να γίνει ανταγωνιστικός.

Στο 15’ καλό σουτ του Δημήτρη Μπαλούκα πέρασε ελάχιστα άουτ. 25’ και 30’ μεγάλες ευκαιρίες χαμένες με τον Καραμάνο να αστοχεί προ της εστίας.

Στο 36’ ο Ηλίας Μανίκας έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία, ενώ στο 39’ ο ίδιος παίκτης με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.

Στο 44’ ο Αντώνης Νταμπώσης έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ που έκανε πέρασε άουτ. Στο 50’ μεγάλη νέα ευκαιρία με τον Μανίκα, όταν το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τρία λεπτά μετά, ο Στέλιος Νταμπώσης έκανε το σουτ, με υπερένταση έβγαλε ο Κουμαρόπουλος.

Στο 57’ ο Καραμάνος έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν τον σταμάτησε αμυντικός πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Μια καλή στιγμή έχασε ο Ιπποκράτης στο 65’ όταν ο Κώστας Μήτρος πέρασε την μπάλα κάτω από τον τερματοφύλακα, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το σουτ, αφού τον σταμάτησε αμυντικός.

Στο 73’ ο Μανίκας έκανε νέο καλό σουτ, έφυγε άουτ. Και δύο λεπτά αργότερα ο Ηλίας Μανίκας με σουτ έκανε και το 0-2. Και στο 90’ ο Καραμάνος με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε και το τελικό 0-3.

Ιπποκράτης (Χρήστος Διαμαντής): Κουμαρόπουλος, Μήτρος Κ., Κωστάκης, Μαραμής (80’ Σουλιώτης), Γιαννίκης, Γερούκης (68’ Κατσαρός), Φραχόλι Ο., Φραχόλι Φ. (46’ Πατέρας), Κέτσι, Κατσάρας, Παπακωνσταντίνου (46’ Αθανασόπουλος).

Μύτικας Καλυβίων (Θανάσης Βίλδος): Λικάι, Γκόλτσιος (82’ Δαχλύθρας), Νταμπώσης Β. (82’ Σωτήρης), Νταμπώσης Α., Φάκας, Μπαλούκας, Καραμάνος, Νταμπώσης Σ., Λαζαρίδης, Μανίκας, Λαγιόκαπας (83’ Νάνος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Ζαχαρός, Πάτσης.