Βαθμολογία

Έ(Χ)ασε την ευκαιρία η Ανθούπολη…

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (13/10) στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον 2ο όμιλο (4η αγωνιστική).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η Ανθούπολη υποδέχθηκε την Αναγέννηση Άρτας με τελικό σκορ 0-0. Το ματς διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, όμως η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε «δάφνες ποιότητας».

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, με τους γηπεδούχους να μένουν με παίκτη λιγότερο στο 75’ (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χατζησαββίδης).

Από την άλλη η Αναγέννηση Άρτας αγωνίστηκε από το 15’ με παίκτη λιγότερο, λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Μανιώτη.

Οι γηπεδούχοι του κ. Γιάννη Τσακμακίδη είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αφού για ένα πολύ μεγάλο διάστημα του ματς είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως δεν βρήκαν τον τρόπο και τον… δρόμο για τα δίχτυα.

Οι φάσεις στο ματς ήταν ελάχιστες και κυρίως το ματς παιζόταν στο χώρο του κέντρου με πολλές δυνατές μονομαχίες και αρκετές κάρτες…

Κορυφαία φάση για την Ανθούπολη να πάρει τη νίκη στο 31’ με τον Αρσενίδη από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και λίγο πλάγια να σουτάρει φάτσα με το τέρμα και να στέλνει την μπάλα απελπιστικά άουτ! Ο ίδιος παίκτης είχε και μια δεύτερη ευκαιρία να σκοράρει στο 37’ όμως και πάλι το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ!

Σε όλο το υπόλοιπο του αγώνα δεν καταγράφηκε κάποια αξιόλογη φάση εκατέρωθεν και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα…

Το θέαμα στο ματς ήταν μέτριο και γενικότερα δεν παίχθηκε ελκυστικό ποδόσφαιρο…

Ανθούπολη (Γιάννης Τσακμακίδης): Πατέτσος, Μπαρούτας, Κορτσάρι, Γκαλίτσιος, Λάϊος (58’ Πινακάς), Χατζησαββίδης, Παπαγεωργίου Θ., Αρσενίδης (64’ Νούσιος), Βαγενάς (80’ Αναγνώστης), Κατσαμάγκας (80’ Παρλάντζας), Χασομέρης.

Αναγέννηση Άρτας (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Θεοδωράλης Χ., Πετρίδης (89’ Παππάς), Πάνου, Λισγάρας, Βασιλάκης, Θεοδωράκης Δ. (80’ Μαγκάκης), Ελέζι, Μανιώτης, Ροντρίγκεζ, Ιορδανίδης, Παπαθανασίου (89’ Τουρμούσογλου).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ. Γκόγκο και Ζουρνατζίδη (Ημαθίας).