Βαθμολογία

Νίκη με ευρύ σκορ για την Δόξα Ραχούλας!

Η Δόξα Ραχούλας έκανε ιδανικό ξεκίνημα στη νέα Γ’ ΕΠΣΛ, αφού επικράτησε στην έδρα της με το ευρύ σκορ 6-0 του Γεωργάκη Ολύμπιου Λιβαδίου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες. Η ομάδα της Δόξας Ραχούλας ξεκίνησε ιδανικά με προπονητή τον έμπειρο κ. Κώστα Γούλα που συνεχίζει και φέτος το έργο του με πολλά νέα παιδιά που έχουν ταλέντο και όρεξη για δουλειά.

Από την άλλη ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου του κ. Νίκου Οικονόμου προσπάθησε στο πρώτο μέρος και ιδιαίτερα στο πρώτο 20λεπτο, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και έτσι έφτασε δίκαια στην ήττα. Σίγουρα υπάρχει χρόνος για βελτίωση της ομάδας στη συνέχεια.

Στο 13’ ο Θεοχαρούλης με μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα το Λιβάδι είχε μία καλή στιγμή με τον Φτεργιώτη να εκτελεί το φάουλ και τον έμπειρο κίπερ της Ραχούλας να διώχνει με τα πόδια.

Στο 28’ ο Τζανακούλης με ιδανικό τελείωμα έκανε και το 2-0. Δύο λεπτά μετά ο Γκαλαφάγκας ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ σε 3-0. Ο Σφέτσος στο 40’ με σουτ έκανε και το 4-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα. Στο 82’ ο Ζάτσε από κοντά έκανε το 5-0 και ο ίδιος παίκτης στο 85’ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 6-0. Ο Ζάτσε είχε και δύο δοκάρια στο δεύτερο μέρος.

Α.Ε Δόξα Ραχούλας (Κώστας Γούλας): Μηταλούλης, Δαβίδης, Θεοχαρούλης Μ., Ρίζος (50’ Ζάτσε), Λαρίσης, Σφέτσος (71’ Γελαντζόπουλος), Καλαϊτζόπουλος, Γκαλαφάγκας (65’ Γκαρλέμος), Τζανακούλης, Γκιούρης, Θεοχαρούλης Α.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου 2023 (Νίκος Οικονόμου): Καρανίκας, Τσανούσας, Τζημαγιώργος (46’ Σαλαβάτης), Ντάμπος (70’ Καρανίκας), Φτεργιώτης, Δάμαλης, Γαζέτης (70’ Γκρίζος), Γκουτζαμάνης, Φουρκιώτης, Γκαβοτάσιος (46’ Ντάμπος), Τσανούσας Κ. (46’ Τσανούσας Κ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Π., Βελεσιώτης, Κουτίνα.