Βαθμολογία

Στην «ρώσικη ρουλέτα» χαμογέλασε ο Μαχητής Τερψιθέας!

Ο Μαχητής Τερψιθέας κατάφερε στην «ρώσικη ρουλέτα» να περάσει το εμπόδιο του Ναρθακίου για το θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ. Στην κανονική διάρκεια του ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1.

Το ματς είχε μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι τέλους, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες και να φτάνουν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ εκατέρωθεν.

 Ο Μαχητής  άνοιξε το σκορ στο 15’ με τον Βεργή για το 0-1. Το Ναρθάκι «απάντησε» και ο Κατσανάκης έφερε το ματς στα ίσια στο 35’ για το 1-1, όπου ήταν και τελικό σκορ, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι.

Στα πέναλτι ο Αντώνης Μπίτρας ήταν εκπληκτικός για τον Μαχητή Τερψιθέας, καθώς απέκρουσε πέντε πέναλτι και οδήγησε την ομάδα του στην πρόκριση με 7-8 (κ.δ. 1-1) απέναντι στο Ναρθάκι.

ΑΟ Ναρθακίου (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σούρλας (46′ Μαργαρίτης), Κατσικόπουλος (60′ Αρσενόπουλος), Μπανιάς, Γκατζόγιας, Μπαϊράμι (85′ Μακρής), Χουσενάι (60′ Κυριαζόπουλος), Δημητρόπουλος, Κατσανάκης, Παπακωνσταντίνου, Μπασδάνης, Παπαδόπουλος (46′ Πλίτσης).

Μαχητής Τερψιθέας (Μάκης Αλεξούδης): Μπίτρας, Ράπτης, Ντραμπάκουλος, Καλαπανίδας, Γελαλής, Παπαδημητρίου, Μήτηλης, Μήτρος Δ., Μήτρος Β., Βεργής, Μούσα (46’ Σαμαράς).