Βαθμολογία

Πρόκριση στα πέναλτι για την Ακαδ. Ελασσόνας κόντρα στον Μύτικα Καλυβίων

Ένα αρκετά καλό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας για να δουν το παιχνίδι για το θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας, ανάμεσα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας και τον Μύτικα Καλυβίων.

Δυνατές μονομαχίες από την αρχή του παιχνιδιού, με την ομάδα των Καλυβίων να φαίνεται να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και μάλιστα είχε τρεις καλές στιγμές να φτάσει κοντά στο γκολ, με την ομάδα της Ακαδημίες να προσπαθεί να βρει διαδρόμους για την απέναντι εστία χωρίς όμως επιτυχία.

Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκαν οι δυνατές μονομαχίες με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν ταυτόχρονα να βρουν διαδρόμους προς τις δύο εστίες, χωρίς όμως επιτυχία, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος τις κανονικής διάρκειας, με το παιχνίδι να οδηγείτε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου η ομάδα της Ακαδημίας ήταν πιο εύστοχη και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας με σκορ 5-4.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του 26χρονου ποδοσφαιριστή, Χρήστου Κερμελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής (6/10).

Διαδικασία των πέναλτι

Λαζαρίδης: 0-1

Σακοράφας: 1-1

Μανίκας: 1-2

Κατσιγιάννης: 2-2

Νταμπώσης Στ.: 2-3

Κατσαντώνης: 3-3

Καραμάνος: 3-3 (απέκρουσε ο Μπαχτσιβάνος)

Δριστέλας: 4-3

Φάκας: 4-4

Καρέλας: 5-4

Α.ΠΟ.ΕΛ (Στέλιος Μπαχτσιβάνος): Μπαχτσιβάνος, Δερβένης, Τάκας (56’ Καρέλας), Βαλατσός, Κατσιαντώνης, Αβέλλας (46’ Μπαρδανίκας), Τζόκολα, Δριστέλας, Μουλτσιάς (46’ Κατσιγιάννης), Πιτσίνης (82’ Κέτσι), Σακοράφας.

Μύτικας Καλυβίων (Θανάσης Βίλδος): Αθανασόπουλος, Νταμπώσης Βας. (52’ Γκόλτσιος), Νταμπώσης Αντ. (52’ Δαχλύθρας λ.τ.), Νταμπώσης Αστ., Φάκας, Μπαλούκας, Καραμανος, Σωτήρης (75’ Νάνος λ.τ.), Λαζαρίδης, Μανίκας, Λαγιόκαπας (89’ Γκαραβέλης).

ΠΗΓΗ
Ανδρέας Νικούλης