Βαθμολογία

Εθνική Ελπίδων: Πλήρης ενόψει Σλοβακίας και Κροατίας

Με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη ολοκληρώθηκε η εντός Ελλάδος προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Σλοβακία (11/10) και του «τελικού» με την Κροατία (15/10) για την 16η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2025.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Ταουσιάνη για τους δύο αγώνες και πρόκειται για τους: Μπαλωμένο, Αγγελόπουλο, Γραμματικάκη, Κωνσταντόπουλο, Κωστή, Παναγιώτου, Καλογερόπουλο, Κουτσίδη, Αποστολόπουλο, Κίτσο, Κουτσογούλα, Τασιούρα, Κουρφαλίδη, Μεταξά, Μπακούλας, Μουζακίτη, Δαρέλα, Αποστολάκη, Κοντούρη, Μπελεβώνη, Ζουγλή, Καλοσκάμη, Κωστούλα, Κούτσια, Νιάρχο, Τζίμα.

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου η Εθνική Ομάδα αναχωρεί για τη Σλοβακία και στις 19:00 (τοπική) θα πραγματοποιήσει την προπόνησή της ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την διοργανώτρια χώρα της τελικής φάσης του EURO 2025. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 11/10 στις 16:30 στο Štadión Pod Zoborom της πόλης Nitra.