Βαθμολογία

Πρόκριση για την Αστραπή Νέας Πολιτείας!

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, αφού κέρδισε στη Νέα Πολιτεία την Ομόνοια με τελικό σκορ 4-2.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι δύο ομάδες να θυμίσουμε πως έχουν κοινή έδρα και έδωσαν ένα ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ και φάσεις εκατέρωθεν.

Η Αστραπή έχασε ευκαιρίες κυρίως με τους Τσιάρα Γ. (8’), Κούρτι (24’) και Καλτσά (76’). Ενώ η Ομόνοια με τους Διαμάντη (4’), Κουσιώρη (41’) και Βούρτουρα (55’).

Και η Αστραπή αλλά και η Ομόνοια χρησιμοποίησαν αρκετά νέα παιδιά, κάποια από τα οποία δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ως τώρα.

Ωραίο θέαμα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, αν και καθημερινή και αρκετοί παίκτες άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Η Αστραπή του κ. Βαγγέλη Μπρισίμη έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, σημείωσε τέσσερα γκολ και έδειξε πως βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Εξάλλου στο πρωτάθλημα τα πάει εξαιρετικά!

Από την άλλη η Ομόνοια των κ.κ. Στέλιου Τζήμα-Θοδωρή Μακρή, έπαιξε ελεύθερα, χωρίς άγχος και γενικά υπήρχαν διαστήματα στο ματς που έδειξε πάθος και διάθεση. Καλή η εικόνα για την Ομόνοια που έχει ως βασικό στόχο το πρωτάθλημα και εκεί θα αφοσιωθεί στη συνέχεια…

Η Αστραπή μπήκε δυνατά και ο Αθανασόπουλος με ωραίο σουτ μετά από ενέργεια του Κούρτι άνοιξε το σκορ για το 1-0 στο 9’.

Η Ομόνοια στο 18’ έφερε το ματς στα ίσια με τον Νταφόπουλο με ψηλοκρεμαστό πλασέ γα το 1-1.

Στο 21’ ο Κούρτι που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του με το «καλημέρα», έκανε το 2-1.

Η Αστραπή συνέχισε το ίδιο δυναμικά και στο 42’ ο πολύ καλός Καραμάνης με τρομερό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, μετά από προσπάθεια του Τσιάρα Θ. ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα, με την Αστραπή να σημειώνει και τέταρτο τέρμα (4-1) στο 50’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γιώργος Τσιάρας και το κέρδισε ο Καραγιάννης από τον Γκάνα.

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε μετά από ατομική ενέργεια ο Νταφόπουλος στο 86’ για την Ομόνοια..

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Τσιάρας Θεοφ., Μπόνιας (35’ λ.τρ. Καραμάνης), Βαβίτσας (39’ λ.τρ. Τσιάρας Θ.), Κατσιάνος (59’ Βλησαρούλης), Νικολακούλης, Τσιάρας Γ., Καραγιάννης (59’ Σταθάκος), Σακελλάρης, Αθανασόπουλος, Κούρτι (59’ Καλτσάς), Αρχοντής.

Ομόνοια (Στέλος Τζήμας-Θοδωρής Μακρής): Γκάνας, Τζήκας, Αθανασίου (56’ Τσαναχτσίδης), Διαμάντης (52’Λιάνος), Ζιώγας, Σκωτεινιώτης, Νταφόπουλος, Κουσιώρης (52’ λ.τρ. Τζιόλης), Βούρτουρας, Ζαφειρούλης (56’ Κωστούλας), Κυριάκου.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Νάκας, Πάτσης.