Βαθμολογία

Η αγάπη για το ποδόσφαιρο έχει όνομα… Δόξα Αμυγδαλής!

Η Δόξα Αμυγδαλής με «οδηγό» την περσινή άκρως πετυχημένη χρονιά, θέλει φέτος να πάει ένα βήμα παραπάνω και να έχει μία δυναμική παρουσία στη νέα Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο σύλλογος απαρτίζεται από άτομα που αγαπούν το χωριό τους και την ομάδα φυσικά και παλεύουν καθημερινά κάτω από πολλές αντιξοότητες να τα καταφέρουν.

Η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι της διοίκησης είναι πραγματικοί «ήρωες» και καταφέρνουν να κρατούν την ομάδα της καρδιάς τους ζωντανή και άκρως ανταγωνιστική.

Η Δόξα Αμυγδαλής είναι μία ομάδα που έχει στη σύνθεσή της μία ωραία παρέα που μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

Το οικογενειακό κλίμα είναι το «κλειδί» της επιτυχίας και έτσι θέλουν να πορευτούν και φέτος.

Η ομάδα

Η διοίκηση βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και κάνει τα πάντα κυριολεκτικά. Άνθρωποι απλοί που παλεύουν για το καλύτερο δυνατό και σίγουρα χρειάζονται την στήριξη των αρμοδίων για κάποια βασικά πράγματα που δεν διαθέτει το γήπεδό τους! Για παράδειγμα το γήπεδο Αμυγδαλής δεν διαθέτει ρεύμα!!! Θα πρέπει λοιπόν έστω και τώρα οι υπεύθυνοι να βρούμε τον τρόπο και να βοηθήσουν την ομάδα!

Προπονητής συνεχίζει ο πετυχημένος κόουτς κ. Λάζαρος Λαζαρίδης που έχει γίνει «ένα» με τους παίκτες και τη διοίκηση και βοηθά πολύ το σύλλογο!

Έγιναν ορισμένες αλλαγές στο ρόστερ και αποκτήθηκαν παίκτες με δυναμική (Τζατζάκης – Παπαγιαννούλης) που αναμένεται να δώσουν άλλον «αέρα» στην Δόξα Αμυγδαλής!

Το Athleticlarissa.gr εύχεται κάθε επιτυχία στο σύλλογο με υγεία πάνω απ’ όλα!

Οι δηλώσεις

Λάζαρος Λαζαρίδης (Προπονητής)

">http://

Αλέξης Τζατζάκης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Στέφανος Παπαγιαννούλης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Ηλίας Τσοπουρίδης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Άρης Σμυρλής (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Νίκος Μπαμπάλης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Εικόνες από την ομάδα