Βαθμολογία

Πίνουν νερό στο όνομα του Δάκτυλα στο Καλοχώρι!!!

Ένα παιχνίδι «φωτιά» έγινε στο γήπεδο Καλοχωρίου, ανάμεσα στην Αναγέννηση και τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πέντε γκολ για την γηπεδούχο ομάδα και τέσσερα για την φιλοξενούμενη στο τελικό 5-4. Το Καλοχώρι εκτός από τα πέντε γκολ, έχασε σωρεία ευκαιριών, με MVP του αγώνα τον Γιώργο Δάκτυλα που πέτυχε τα τέσσερα και την ασίστ στο πέμπτο τέρμα.

Ένας ποδοσφαιριστής χαρισματικός, που είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για την Μαρμαρίνη δύο γκολ πέτυχε ο Κρητικός, ένα ο Παπαχρήστος και ένας ο Τζόγκας, παίκτες που ξεχώρισαν για την εμπειρία τους και την δυναμική τους.

Η εναλλαγή στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κρεμόταν σε μία κλωστή, γεγονός που έδειχνε και την δυναμική των δύο ομάδων.

Τι και αν το Καλοχώρι έβαζε γκολ και έχανε ευκαιρίες. Η Μαρμαρίνη είχε λύση και ανταποκρινόταν έτσι όπως έπρεπε. Γι’ αυτό λοιπόν έπρεπε να φτάσουμε στο 92’ για να διαμορφωθεί το τελικό 5-4 σε ένα γεμάτο ματς που τα είχε όλα.

Στο 2’ ο Στραβέλας έδωσε ωραία για τον Σαϊτη, αυτός έκανε το σουτ, έδιωξε με τα πόδια ο Μπομπόλας. Στο 5’ ο Κρητικός άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στο 15’ ο Δάκτυλας έκανε το σουτ, απέκρουσε δύσκολα ο Μπόμπολας. Στο 30’ ο Φουσίκας έκανε το σουτ, απέκρουσε προσωρινά ο Μπομπόλας, στην επαναφορά ο Δάκτυλας με σουτ έκανε το 1-1.

Ένα λεπτό μετά, ο Σαΐτης έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 32’ και πάλι ο Δάκτυλας κατάφερε να πάρει την μπάλα από τον τερματοφύλακα για το 2-1.

Στο 38’ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μπομπόλα για το 3-1. Στο 40’ όμως ο χαρισματικός παίκτης Βαγγέλης Παπαχρήστος έκανε το πρώτο σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Παρλίτσης, εκ νέου ο ίδιος παίκτης έκανε νέο σουτ για το 3-2.

Στο 43’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ο Δάκτυλας έκανε το 4-2. Στο 52’ πολύ ωραία κεφαλιά του Φουσίκα πέρασε σύριζα άουτ. Στο 70’ ο Σαΐτης έκανε το σουτ από κοντά, με τα πόδια έδιωξε ο Μπομπόλας.

Ένα λεπτό μετά, ωραία σέντρα του Παπαχρήστου για τον Πικρό, που έκανε το πρώτο σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Παρλίτσης και ήρθε ο Τζόγκας που με νέο σουτ έκανε το 4-3.

Στο 75’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη, με το σουτ του Φουσίκα να περνάει σύριζα άουτ. Ένα λεπτό μετά ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ από θέση τετ α τετ, έστειλε τη μπάλα άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία χαμένη στο 80’ με τον Βογιατζή που από πλεονεκτική θέση αστόχησε. Στο 87’ ωραία σέντρα του Δάκτυλα για τον Φουσίκα που με κεφαλιά έκανε το 5-3!

Ένα λεπτό μετά ο Παπαχρήστος έκανε το σουτ, η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 92’ ο Κρητικός έκανε το σουτ για το 5-4 που ήταν και το τελικό σκορ, ενώ στο 93’ το σουτ του Παπαχρήστου έβγαλε δύσκολα ο Παρλίτσης σε κόρνερ!

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Μιχάλης Λίταινας): Παρλίτσης, Στραβέλας, Μπλούφας, Τσιρογιάννης, Καραντώνης, Λίταινας Μ., Νούσιος, Σαΐτης (91’ Πίσσας), Δάκτυλας (90’ Σαϊτάνης), Βογιατζής (85’ Έξαρχος Α.), Φουσίκας (91’ Σαμαρίνας).

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Γιάννης Μπουρνάκας – Αντώνης Μπούρας): Μπομπόλας, Παντελιάδης (70' Καράβας), Νάστος, Βόγγολης (46' Καραμάνης), Ζαϊρές, Πικρός (80' Καρπέτης), Τζόγκας, Τεκέδης (46' Δημητρέλης), Καραπαρίσης (46' Ντάλας), Παπαχρήστος, Κρητικός.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Αγόρου, Καραθάνου.