Βαθμολογία

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για το Μαυροβούνι!

Μεγάλη νίκη που τον διατηρεί με το απόλυτο της βαθμολογικής συγκομιδής σημείωσε στην Τσαριτσάνη ο ΑΟ Μαυροβουνίου, επικρατώντας του Οικονόμου με 2-1. Για τους "πράσινους" ήταν ένα οδυνηρό αποτέλεσμα, αφού γνώρισαν δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, ανέτρεψαν τα δεδομένα του αγώνα, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 32' όταν με κεφαλιά ο Καραμούλας αξιοποίησε την εκτέλεση φάουλ του Ματούλα και νίκησε τον Ριζόπουλο (1-0).Είχε προηγηθεί στο 19' μία αντίστοιχη φάση με τον τερματοφύλακα να εξουδετερώνει σε κόρνερ την κεφαλιά του Μπούσια.

Η απάντηση του Μαυροβουνίου υπήρξε άμεση και στο 34' ο Ν.Μπαντζέλας με σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε, ενώ στο 39' το σουτ του Ματούλα αλλοιώθηκε ελαφρά και κατέληξε δίπλα από το αριστερό δοκάρι κόρνερ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (48'), οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μπέτση, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε από την εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού και έφυγε άουτ, ενώ στο 61' ο Ριζόπουλος απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ το μονοκόμματο βολέ του Καραμούλα μετά την σέντρα του Ματούλα.

Στο 67' ο Κυριακίδης, παίρνοντας την πάσα από τον Μπέτση, ολοκλήρωσε υποδειγματικά την αντεπίθεση της ομάδας του διαμορφώνοντας από αριστερά με διαγώνιο σουτ το 1-2, ενώ στο 75' ο Κουδέρης από καλή θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Οι Τσαριτσανιώτες έχασαν την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 90'+3' με τον Μπαλατσό που είδε το κοντινό σουτ του να αποκρούεται με τα πόδια από τον Ριζόπουλο, σε μία σωτήρια επέμβαση.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Κώστας Σκάρπας με βοηθούς του τους Γρηγόρη Δεδικούση - Δημήτρη Μίχο, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Χάρης Νούσιας): Μουλτσιάς, Γεωργούλης (58' Ν.Γκαντούνας), Μπουμπουνάρας, Μιφτάρι, Αυλογιάρης, Μπούσιας, Αλεξόπουλος (88' Μετγιάζης), Ηλ.Γκαντούνας (78' Μπαλατσός), Γκατζούλης, Ματούλας, Καραμούλας.

ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Αν.Ριζόπουλος, Παπάγγελος (89' Δ.Μπάγκας), Πατσιούρας, Λιλολάρι, Ν.Μπαντζέλας, Κουδέρης (89' Γκουζιώτης), Πλίτσης (65' Β.Μπαντζέλας), Κυριακίδης (82' Σταυροθεόδωρος), Κ.Μπάγκας, Μπέτσης, Καρατζούκου (82' Τατσέλος).