Βαθμολογία

Α(Χ) ας μην τέλειωνε ποτέ, το ματς στην Μάνδρα!!!

Ένα χορταστικό και συναρπαστικό παιχνίδι, έγινε στο γήπεδο της Μάνδρας, με γηπεδούχο ομάδα τη Νεάπολη και φιλοξενούμενη την Δόξα Αμυγδαλής με τελικό σκορ 4-4.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς τα είχε όλα, οκτώ γκολ, από τέσσερα για την κάθε μία ομάδα. Δύο οριζόντια δοκάρια για την φιλοξενούμενη ομάδα και πολύ πάθος και διάθεση για παιχνίδι.

Ένα πρώτο μέρος με τη Νεάπολη να έχει τον πρώτο λόγο και το ένα γκολ, ενώ η Αμυγδαλή δεν είχε βρει τα πατήματά της. Στην επανάληψη από το 55’ μέχρι το 65’ η Νεάπολη έκανε το σκορ 3-0.

Όμως η Αμυγδαλής δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, παίζοντας συνολικά ωραίο ποδόσφαιρο, πέρασε στην αντεπίθεση και από το 74’ μέχρι το 86’ αρχικά ισοφάρισε σε 3-3 και ύστερα από δύο λεπτά έκανε την απόλυτη ανατροπή για το 3-4.

Οι γηπεδούχοι φάνηκε πως εφησύχασαν και χαλάρωσαν αφού είχαν αρχικά το πλεονέκτημα του 3-0 και εκεί έχασαν τη νίκη. Ευτυχώς για τη Νεάπολη που στο 90’ κατάφερε να ισοφαρίσει για το τελικό 4-4 και έτσι να πάρει έναν βαθμό…

Στο 30’ ο Ντινούλης από κοντά έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά μετά το σουτ του Ανδρέα Χρυσικού έξω από την περιοχή πήγε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι.

Ενώ στο 40’ ο Γκέρι Λατσινάι, πήρε την μπάλα και με ωραία σέντρα – σουτ την έστειλε στο απέναντι γάμα αφού πρώτο χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια έγινε το 1-0.

Στο 55’ ο Λατσινάι και πάλι έβγαλε τη σέντρα για τον Θάνο Τσότσο και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 67’ το σουτ του Μπουζούκια έδιωξε με το ένα χέρι ο Κοσμάς. Και στο 68’ το σουτ του Κωσταρέλου χτύπησε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι, πέρασε όμως τη γραμμή και έτσι έγινε το 3-0 για τη Νεάπολη!

Στο 74’ ο Ανδρέας Τσοπουρίδης με ωραίο πλασέ πέρασε τα πόδια κάτω από τα πόδια του κίπερ για το 3-1 για την Αμυγδαλή.  Στο 76’ ο Χρυσικός εκτέλεσε το φάουλ και ο Άγγελος Ανδρέου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2.

Στο 86’ ο Βέις έκανε το σουτ, ο Τζατζάκης πήρε το ριμπάουντ για το 3-3!

Στο 88’ ύστερα από ανατροπή του Τζατζάκη, δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε ο Χρυσικός για το 3-4! Στο 90 ο Κωσταρέλος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-4 για τη Νεάπολη, ενώ στο 91’ μεγάλη ευκαιρία για να ξανά μπει μπροστά στο σκορ η Αμυγδαλή για τον Αλέξη Τζατζάκη μόνος του ανενόχλητος έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ!

Νεάπολη Λάρισας (Γιάννης Παπαναστασίου – Αντώνης Μπουχλαριώτης): Λιούτας, Ιωάννου, Μονάντερος, Βουλτσίδης  (62’ Λεπόσι), Μπαλαούρας, Μπουζούκια, Μανώλης, Μπουχλαριώτης, Κωσταρέλος, Λατσινάι, Τσότσος.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Ανδρέου, Ντινούλης, Χατζόπουλος (82’ Μπαζούλης), Σμυρλής, Μπαμπάλης, Τσοπουρίδης (82’ Βέις), Κολέτσι Φ., Χρυσικός, Καψάλης Π., Παπαγιαννούλης (54’ Τζατζάκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος, Κοντονάσιος, Μίτης.