Βαθμολογία

Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων!

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Άγιοι Ανάργυροι είχαν την υπεροχή και σημείωσαν και τρία γκολ (3-1), ενώ ο Αετόλοφος είχε σημαντικές απουσίες και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το ματς όπως θα ήθελε.

Η ομάδα του κ. Αχιλλέα Τσιβόπουλου, πήρε την πρώτη νίκη στο νέο πρωτάθλημα συνδυάζοντας το αποτέλεσμα με το καλό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη ο Αετόλοφος του κ. Κώστα Τσανά το πάλεψε αν και είχε πολλές απουσίες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

Στο 5’ ο Θέμης Παιδής με «τσιμπιτή» κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Αετόλοφος έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1, ύστερα από την πολύ καλή σέντρα του Σπύρου Ντελή και το πλασέ του Ορέστη Γαρυφαλλόπουλου.

Στο 55’ ο Ραμάϊ με προσωπική ενέργεια και σουτ έκανε το 2-1, στο 68’ και πάλι ο Θέμης Παιδής με προσωπική ενέργεια έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Πριν το 3-1 στο 65’ πέναλτι κέρδισε ο Ραμάϊ, ο Θέμης Παιδής όμως έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 80’ ο Αετόλοφος, είχε ένα χαμένο τετ α τετ με τον Ορέστη Γαρυφαλλόπουλο που πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Ραπτόπουλος, Παπαποστόλου (80’ Μητράκας), Περήφανος, Καφφές, Παναγιώτου (17’ λ.τρ. Νούσιας), Βράκας, Φυτιλής, Μπακαρτζής, Ραμάι (80’ Δοξαριώτης), Ρουκάς (68’ Αλεξόπουλος), Παιδής (72’ Γκούγκλας).

Αετός Αετολόφου (Κώστας Τσανάς): Σαντές, Γιαννακός, Παραφέστας, Ντελής Α. (70’ Τζεβίτη), Κοντοδήμος, Αργυρούλης, Κασίδας, Κολομητρούσης (65’ Τσίκου), Καραθάνος, Ντελής Σ. (75’ Τσακμάκης), Γαρυφαλλόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Βαλιώτης, Τέγος, Γκουγκότης.