Βαθμολογία

Πέταξε «ψηλά» και πάλι ο Αετός!

Ο Αετός Μακρυχωρίου συνέχισε νικηφόρα, αφού επικράτησε με σκορ 2-0 του ΠΑΟΛ Αβέρωφ και έτσι παρέμεινε στα ψηλά της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του κ. Βασίλη Ταχτιντή συνδύασαν το θέαμα με την ουσία και έτσι πήραν ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο. Από την άλλη ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ του κ. Αχιλλέα Μανάκα έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι ούτε από αυτό το ματς αν και έχασε και αυτός από την πλευρά του κάποιες ευκαιρίες με καλύτερες στην επανάληψη.

Στο 34’ ο πολύ καλός Σούμπαση άνοιξε το σκορ για το 1-0. Και στο 45’ ο δυναμικός φορ Παναγιώτου έκανε και το 2-0 που ήταν το τελικό σκορ.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι παρότι οι δύο ομάδες προσπάθησαν με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες αφού στο 76’ αποβλήθηκε ο Γκουγκουλιάς. Για το Αβέρωφ ευκαιρίες χάθηκαν από Μήτρο, Μπέη, Αποστολάρα και Λιάπη.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Φαρμάκης, Κούκος, Πέππας, Μπλάντας (46’ Κίτσιος), Γκαμπούρας, Γιαννακόπουλος, Μητρακόπουλος (70’ Μητσογιάννης), Παναγιώτου, Ελέζι (85’ Χαχάνι), Σούμπαση (70’ Τζίκα Α.), Τζίκα Ντ. (46’ Λάλλας).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Αχιλλέας Μανάκας): Θεοχαρίδης, Μπαντέλας, Ποτόσογλου, Λιάπης, Στεργίου (65’ Σπανός), Βασιλόπουλος, Γκουγκουλιάς Ν., Γκουτσιούδης (65’ Μανάκας), Τάτσης (45’ Αποστολάρας), Μήτρος, Μπέης (80’ Αποστόλου).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Δίχρης, Στεργιακούλης.