Βαθμολογία

Ήττα για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Τη δεύτερη του ήττα στη League Phase του Europa League και τρίτη συνολικά (ενδιάμεσα είχε χάσει και από τον Άρη), υπέστη το βράδυ της Πέμπτης ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου, εμφανίζοντας για μια ακόμη φορά προβλήματα στην τελική προσπάθεια και αδυναμίες στην ανασταλτική λειτουργία, έχασε με 1-0 στην Τούμπα από τη Στεάουα, η οποία αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 55′, λόγω της αποβολής του Ολάρου, κι έτσι έμεινε χωρίς βαθμό, μετά από δύο αγωνιστικές στη διοργάνωση.

Κίτρινες: Καμαρά, Σάστρε – Τανάσε, Ποπέσκου, Ολάρου, Μπιρλιγκέα, Ταρνοβάνου.

Κόκκινες: Ολάρου (56’).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (70’ Ζίβκοβιτς), Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Καμαρά (70’ Μπακαγιόκο), Οζντόεφ (73’ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (83’ Σορετίρε), Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τσάλοφ (70’ Τισουντάλι).

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ (Ηλίας Χαραλάμπους): Ταρνοβάνου, Κρέτου, Ντάουα, Μ. Ποπέσκου, Ραντούνοβιτς, Σουτ, Λιξάντρου (45’+6’ Εντζούμα), Μπαλουτά (46’ Μικουλέσκου), Ολάρου, Τανάσε (64’ Οκτ. Ποπέσκου), Μπιρλιγκέα (78’ Αλχασάν).

*Πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες του ΠΑΟΚ άφησαν στεφάνια μπροστά στη Θύρα 4, σε ανάμνηση των θυμάτων των Τεμπών μια ημέρα σαν αύριο πριν από 25 χρόνια (4/10/1999).