Βαθμολογία

Δωτιέας Αγιάς: Κρατούσε το καλύτερο για το τέλος!!!

Μία σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο ιστορικός Δωτιέας Αγιάς, λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. O σύλλογος ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Αλέξανδρο Χαλάτση, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κόρινθο (ομάδα Γ’ Εθνικής).

Ο 24χρονος επιθετικός μέσος επιστρέφει στην ομάδα της γενέτειράς του καθώς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Δωτιέα Αγιάς.

Διαθέτει σημαντικές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Super League 2 με τη φανέλα της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Κοζάνη, Αλμυρό και ΠΟ Ελασσόνας.

Η παρουσία του Αλέξανδρου Χαλάτση στον Δωτιέα Αγιά θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας και θα δώσει άλλη δυναμική στο νέο πρωτάθλημα της Α’ DE TOX.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «To ΔΣ του Δωτιέα Αγιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χαλάτση Αλέξανδρο.Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 2000, έχει ύψος 1.90 μ. αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στον Δωτιέα Αγιάς. Ήταν δανεικός την σεζόν 2019-2020 για έξι μήνες στον Αλμυρό από την ΑΕΛ, ενώ την σεζόν 2020-2021 έκανε τέσσερις συμμέτοχες με την ΑΕΛ στην Superleague 1 και το Κύπελλο Ελλάδας. Ακολούθησε η ΑΕΠ Κοζάνης, ο Π.Ο. Ελασσόνας, ο Απόλλων Λάρισας και η Κόρινθος.

Αλέξανδρε καλώς ήρθες σπίτι σου!

Σου ευχόμαστε υγεία και μία γεμάτη αγωνιστική σεζόν!».