Βαθμολογία

Ικανοποίηση στην ΑΕΛ

Ικανοποίηση από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Super League 2, που φέρνουν την ΑΕΛ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Α’ Ομίλου, αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συνέχεια της διοργάνωσης επικρατεί στις τάξεις των «βυσσινί».

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα πλέον στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον νεοφώτιστο Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, στο οποίο η ΑΕΛ θέλει να κάνει το «3 στα 3». Η δημιουργία φάσεων και το ισορροπημένο παιχνίδι σκιαγραφούν τη μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα της ΑΕΛ, με τον τεχνικό Αλέκο Βοσνιάδη να εντείνει τους ρυθμούς και να ζητά από τους παίκτες του να επιδεικνύουν την απαιτούμενη σοβαρότητα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ένα από τα ζητούμενα ενόψει της συνέχειας είναι οι Γιόχανσον και Οικονόμου, οι οποίοι δεν βρίσκονται ακόμα στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας, ωστόσο αυτό είναι ένα θέμα που αναμένεται σύντομα να διευθετηθεί.

Από κει και πέρα δεν αντιμετωπίζονται ιδιαίτερα προβλήματα με τους «βυσσινί» να παρουσιάζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν το σερί των επιτυχιών τους, με στόχο πάντα την επιστροφή στη μεγάλη Εθνική κατηγορία.

Του Άρη Γκουντρουμάνη
ΠΗΓΗ