Βαθμολογία

Μεγάλο «διπλό» για τον Όλυμπο Γόννων!

Αξιοποιώντας το σημαντικό προβάδισμα που απέκτησε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Όλυμπος Γόννων έφυγε νικητής με 4-2 επί του Οικονόμου από το "Γεώργιος Μητσιμπόνας" της Τσαριτσάνης. Οι "πράσινοι" εμφανίστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου - ειδικά στο διάστημα αυτό - και μοιραία οδηγήθηκαν στην ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 2' με θεαματικό πλασέ του Ε.Μπούμπουλη από τα όρια της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 23' ο άλλοτε παίκτης των γηπεδούχων Κωστούλας εκμεταλλεύθηκε ασυνεννοησία στην αμυντική γραμμή τους και από αριστερά "σημάδεψε" την απέναντι γωνία του Μουλτσιά σημειώνοντας το 0-2. Ενδιαμέσως, πάντως, ο Μπαλατσός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ (20').

Στο 37' από ενέργεια του Τσιάκου, ο Κυρίτσης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, για να μειώσει στο 44' ο Καραμούλας με κοντινό σουτ μετά από γύρισμα του Ματούλα.

Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, ο νεοεισελθών Νίκος Γκαντούνας (49') σκόραρε μετά την σέντρα του Μιφτάρι ξαναβάζοντας την ομάδα του στην διεκδίκηση του παιχνιδιού αλλά στο 60' ο εξαιρετικός σκόρερ Τσιάκος από δεξιά νίκησε τον Μουλτσιά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Νωρίτερα (53') την καλοζυγισμένη κεφαλιά του ίδιου εξουδετέρωσε ο Μουλτσιάς, ενώ σουτ των Γκατζούλη (55') και Κυρίτση (59') κατέληξαν άουτ.

Οι Γοννιώτες υπερασπίστηκαν με επιτυχία την διαφορά των δύο τερμάτων στην συνέχεια, παρότι από το 74' αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Ράπτη (ανέτρεψε τον ευρισκόμενο σε προφανή θέση για επίτευξη γκολ Ματούλα).

Εκτελώντας, μάλιστα, το φάουλ που καταλογίστηκε στην ίδια φάση, ο Ματούλας σούταρε ελάχιστα έξω από το αριστερό "Γ" του Μπαρμπαγιάννη.Τελευταία "αναλαμπή" των Τσαριτσανιωτών ήταν η φάση του 83', όταν ο Καραμούλας σούταρε στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων που απέκρουσε σωτήρια.

Απέδωσαν δικαιοσύνη στον αγωνιστικό χώρο η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη και οι συνεργάτες της Κώστας Γκαρέλης - Χρήστος Πουρουτίδης.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Χάρης Νούσιας): Μουλτσιάς, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας, Μπούσιας, Αυλογιάρης, Αλεξόπουλος (61' Γεωργούλης), Ηλ.Γκαντούνας, Γκατζούλης (71' Μετγιάζης), Μπαλατσός (46' Ν.Γκαντούνας), Ματούλας, Καραμούλας.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Αλεξίου, Γκουγκουλιάς (61' Γκαραβέλας), Αθ.Μπούμπουλης, Ράπτης, Αλεξανδρής, Κυρίτσης (66' Παπαδήμος), Σερίφης, Κωστούλας, Ε.Μπούμπουλης, Τσιάκος (82' Τζίκος).