Βαθμολογία

Δυνατό ματς στη Γιάννουλη και ισοπαλία για Δήμητρα και Μακρυχώρι

Δήμητρα Γιάννουλης και Αετός Μακρυχωρίου έμειναν στο 2-2 σε μία χορταστική ισοπαλία και για τις δύο ομάδες.

Προηγήθηκε ο Αετός, ισοφάρισε η Γιάννουλη και στο 63’ έγινε και το 1-2 για την ομάδα του κ. Βασίλη Ταχτιντή που το πάλεψε πολύ. Η Δήμητρα του κ. Κώστα Μπακατσή έβγαλε αντίδραση και έφερε το ματς στα ίσα στο 70’ με τον Χριστώνη στο τελικό 2-2, με τους γηπεδούχους να κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια να κάνουν την ολική ανατροπή.

Στο 5’ ο Ελέζι έκανε το 0-1 για τον Αετό. Στο 33’ γκολ για την Δήμητρα με τον Καρέλα με ατομική ενέργεια. Στο 36’ οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι με το Χατζηλιόντα. Από πλευράς Αετού χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες με τον Τσιντζιλώνη.

Στο 63’ ο Παναγιώτου έκανε το 1-2 και έδωσε πάλι το προβάδισμα στον Αετό. Στη συνέχεια η Δήμητρα ανέβασε στροφές και έφερε το ματς στα ίσα, ενώ είχε και ευκαιρίες και για κάποιο ακόμη γκολ.

Στο 67' με ωραία ενέργεια ύστερα το κόρνερ του Χατζηλιόντα στην απόκρουση των αμυντικών πήρε την μπάλα ο Χριστώνης και με ωραία ενέργεια μπήκε και πλάσαρε στην απέναντι γωνία για το 2-2.

Χαμένες ευκαιρίες για την Δήμητρα σε τετ α τετ του Καρέλα στο 70’ και στο 80’.

Δήμητρα Γιάννουλης (Κώστας Μπακατσής): Δραχαλίβας, Σέντζας, Μπλιάμπλιας, Δάσσιος Γ., Κουρούτσαλης, Δάσιος Δ., Δαούλας Θ. (54’ Μπαμπάλης), Καλογιάννης (81’ Καλογιάννης), Χριστώνης, Χατζηλιόντας, Καρέλας.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Φαρμάκης, Γκαμπούρας, Γιαννακόπουλο (75’ Τζίκα Α.), Πέππας (46’ Λάλας), Κούκος, Χουτεσιώτης, Ελέζι (75’ Τζίκα Ν.), Μητρακόπουλος (60’ Μπλάντας), Σούμπαση, Τσιντζιλώνης (60’ Κίτσιος), Παναγιώτου.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Μάνος, Κοτούμπας.