Βαθμολογία

Εκτός έδρας τρίποντο στην πρεμιέρα για την «ιστορική»!

Με το δεξί ξεκίνησε η Θύελλα Ελάτειας, κερδίζοντας στο Ελευθεραί την ομώνυμη ομάδα με σκορ 1-2, στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΛ.

Στο 17’ ο Λάζος άνοιξε το σκορ για την Ελάτεια με ωραία λόμπα από πάσα του Μουσταφά και στο 33’ ο Καραγκούνης Χ. έκανε και το 0-2 από ωραία πάσα του Λάζου Β.

Οι νικητές έχασαν ευκαιρίες με τον Μουσταφά και τον Καραγκούνη Σπύρο στο πρώτο μισό. Στην επανάληψη έχασε νέες ευκαιρίες η «ιστορική» με τον Καραγκούνη Σπύρο (στο 65’ σε τετ α τετ). Επίσης ο Καραγκούνης Χαράλαμπος έχασε και αυτός μεγάλη ευκαιρία στη συνέχεια. Όπως και με τον Σολωμό Βαγγέλη στο 85’ σε τετ α τετ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Το γκολ για το Ελευθεραί ο Τσεκούρας στο 92’. Δύο καλές στιγμές για το Ελευθεραί, στο πρώτο ημίχρονο στο 10’ και 15’ με σουτ μέσα από την περιοχή που δεν βρήκαν όμως στόχο.

Ελευθεραί (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Βίλλης, Κατσογιάννης, Τσιούτσας, Καρακότσογλου (65’ Τσιμπίνης), Σεΐζης, Τσεκούρας, Φανιδης (70’ Τόλλιας), Μιλήγκας (75’ Τσιαμούρας), Κωνσταντίνου (46’ Δολιάνης), Θεοδώρου (75’ Μαντζώνης).

Θύελλα Ελάτειας (Νίκος Στογιάννης – Θοδωρής Σολωμός): Τσιτώτας, Λάζος Γ., Καραγκούνης Ν., Καραγκούνης Γ., Ζάρρας Β., Καραγκούνης Χ., Λάζος Β. (75’ Σολωμός) , Μπάρδας, Μουσταφά, Παναγιώτης Τάκης, Καραγκούνης Σ. (65’ Πανδρεμένος).  

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Τζιμούρτος, Μπέη.