Βαθμολογία

Τεράστια νίκη και δύο στα δύο για την Ανθούπολη!!!

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς διεξήχθη το πρωί της Κυριακής (29/9) στην Αγιά, όπου η Ανθούπολη υποδέχθηκε την Ζάκυνθο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα του νομού μας επικράτησε με σκορ 1-0 με τέρμα που σημείωσε ο Άκης Βαγενάς στο 9’. Το συγκρότημα του κ. Γιάννη Τσακμακίδη, κατάφερε να κάνει το δύο στα δύο και να πάρει ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο, απέναντι σε μία παραδοσιακή ομάδα της κατηγορίας, που μάλιστα προχωρά και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Από τα πρώτα λεπτά η Ανθούπολη επέβαλε τον δικό της ρυθμό και έφτασε από νωρίς να έχει το προβάδισμα.

Μετά το 1-0, η Ανθούπολη έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Κατσαμάγκα για το 2-0, που όμως δεν έγινε. Απώλεια ο τραυματισμός του Μπαρούτα που βγήκε από νωρίς.

Στην επανάληψη η Ανθούπολη έκανε σωτσή διαχείριση του αγώνα, απέναντι σε μία Ζάκυνθο που μετά από το πρώτο 45λεπτο που δεν «πατούσε» καλά, ανέβασε ρυθμό στην επανάληψη και πίεσε την Ανθούπολη, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ομάδα της Λάρισας να πανηγυρίζει ένα τεράστιο τρίποντο που θα δώσει και άλλη ώθηση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Στο 8’ ο Κατσαμάγκας από κοντά έκανε το σουτ, σε κόρνερ ο κίπερ της Ζακύνθου. Ένα λεπτό μετά, από κόρνερ της Ανθούπολης, ο Κατσαμάγκας έκανε το σουτ από καλή θέση, νέο κόρνερ για τους γηπεδούχους.

Στο 9’ ο Άκης Βαγενάς με ιδανικό πλασέ, από πάσα του Κατσαμάγκα άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 18’ ο Κατσαμάγκας σε ανεπανάληπτη ευκαιρία, έκανε το σουτ, απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας!

Στην επανάληψη στο 70’ ο Κατσαμάγκας πήρε την κεφαλιά, από σέντρα του Αναγνώστη, η μπάλα πέρασε άουτ. Και στο 90’ ο Βαγενάς μόνος του μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, που πέρασε ψηλά άουτ.

Ανθούπολη (Γιάννης Τσακμακίδης): Πατέτσος, Φουρκιώτης, Γκαλίτσιος, Μπαρούτας (33’ λτρ. Κορτσάρι), Παπαγεωργίου Β., Χατζησαββίδης (85’ Αρσενίδης), Χασομέρης, Παπαγεωργίου Θ. (67’ Λάιος), Βαγενάς, Αναγνώστης (85’ Ρίζος), Κατσαμάγκας.

Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης): Μπαλαούρας, Παρασκευόπουλος, Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης (46’ Ζελέκου), Γουσέτης, Μακρής, Στεργίου (46’ Αγγελούλης), Νικολίτσας (77’ Μεταξάς), Chiapparo (46’ Ανανιάδης), Παπανικόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουτρουμάνος (Καρδίτσας), Αλεξόπουλος, Λεωνίδας (Τρικάλων).