Βαθμολογία

Μαρτσούκος: «Πολύ δυνατό πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ηρακλή και στην ανάπαυλα έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Φέτος βλέπουμε ότι για πρώτη φορά ξεκινά ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Έχουμε γρήγορη τηλεοπτική στέγη πανελλήνιας εμβέλειας, όπως ο ΣΚΑΪ, έχουμε καλές ακροαματικότητες, υπάρχει δυνατός ανταγωνισμός σε αυτές τις δυο αγωνιστικές. Κινηθήκαμε γρήγορα, με τηλεοπτικό πάροχο και με καλες μεταδόσεις και ευχαριστούμε. Οι πρόεδροι των ομάδων κατάλαβαν ότι βήμα βήμα πρέπει να φτιάξουμε το προϊόν που λέγεται Super League 2, για να φέρουμε περισσότερα χρήματα, από τηλεοπτικά, χορηγίες, φορολογία στοιχήματος από Πολιτεία και κ. Βρούτση. Δεν είναι εξπρές πρωτάθλημα, θα είναι ανταγωνιστικό ως την τελευταία αγωνιστική».

«Η Πολιτεία να εξετάσει το θέμα μετακίνησης φιλάθλων»

Για να συνεχίσει ο Πέτρος Μαρτσούκος: «Πρέπει να συνεχίσουμε την καλή περσινή πορεία οι ομάδες, να επενδύσουμε στο προϊόν. Να προσέξουμε να μην έχει φακέλους από Sportradar, πρόβλημα για την κατηγορία που δεν υφίσταται. Η Πολιτεία να εξετάσει το θέμα της μετακίνησης φιλάθλων, να έχουν και οι φιλοξενούμενοι φιλάθλους, σε κόσμια επίπεδα. Θα έχει ντέρμπι ως το τέλος, συναρπαστικό πρωτάθλημα, με ενδιαφέρον για άνοδο και υποβιβασμό. Έχουμε καλή σχέση με ΕΠΟ, Υπουργείο και Super League 1, είμαστε δίπλα στην πλευρά των ποδοσφαιριστών και του ΠΣΑΠΠ. Σε όλα τα αιτήματα για ασφάλεια και προστατευόμενα μέλη είμαστε δίπλα τους».

ΠΗΓΗ