Βαθμολογία

Με το δεξί ο Μαχητής, απέναντι στην αξιόλογη Αμυγδαλή!

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Μαχητής Τερψιθέας, αφού επικράτησε στο γήπεδο Αμυγδαλής της τοπικής Δόξας με σκορ 1-2 στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΛ.

Το ματς παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον και είχε σασπένς μέχρι το φινάλε του. Και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικές αν και ακόμη ήταν η πρεμιέρα.

Ο Μαχητής του κ. Μάκη Αλεξούδη πήρε τη νίκη και έτσι έκανε καλό ποδαρικό. Από την άλλη η Δόξα του κ. Λάζαρου Λαζαρίδη πάλεψε πολύ και έκανε μία μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Σίγουρα η Αμυγδαλή έχει μέλλον, ενώ ο Μαχητής έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη.

Το ματς ήταν ισορροπημένο και υπήρχαν φάσεις και από τις δύο ομάδες. Το 0-1 σημείωσε ο Σαλοκανάς στο 27’ και ο Μπούζο στο 72’ έκανε και το 0-2. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν σε τετ α τετ φάσεις, όπου οι παίκτες του Μαχητή πέρασαν και τον τερματοφύλακα και σκόραραν. Ευκαιρίες είχαν οι φιλοξενούμενοι με τους Καλούση, Σαλοκανά.

Το γκολ για την Αμυγδαλή σημειώθηκε στο 87’ με πέναλτι που κέρδισε ο Χρυσικός, μετά από ανατροπή από τον τερματοφύλακα του Μαχητή και το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαμπάλης (1-2).

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Βέις, Χατζόπουλος, Ντινούλης, Ανδρέου, Μπαμπάλης, Τσοπουρίδης, Αραμπατζής, Κολέτσι Φλάβιο, Καψάλης, Μπαζούλης.

Βγήκαν οι: Αραμπατζής, Μπαζούλης, Βέις, Τσοπουρίδης και μπήκαν οι: Τσίκος, Παπαγιαννούλης, Χρυσικός, Κερμελιώτης.

Μαχητής Τερψιθέας (Μαχητής Τερψιθέας): Μπίτρας, Παπαδημητρίου, Καλαπανίδας, Γελαλής, Τραμπάκουλος, Μπούζο, Μήτρος, Καλούσης, Σαλοκανάς, Σαμαράς, Ζούγκα.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιάννης, Στάμος, Σούρλας.