Βαθμολογία

«Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας και τον Χρήστο Δαϊρετζή μετά και την ισοπαλία (2-2) κόντρα στον Κίσσαβο Συκουρίου πραγματοποίησε ο τεχνικός του Δωτιέα Αγιάς Γιάννης Σιάρκος. Ο νεαρός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του ήταν πιο συγκεντρωμένη στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας έναν σημαντικό βαθμό ενόψει συνέχειας. Παράλληλα, ανέφερε πως η ομάδα του προσπαθεί να κρατήσει τον δικό της χαρακτήρα, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό σε κάθε αναμέτρηση, προσπαθώντας σταδιακά να ενσωματώσει όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ. 

Αναλυτικά:

Αρχικά θα θέλαμε ένα σχόλιο για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Κίσσαβο Συκουρίου. 

«Καταρχάς, γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Δυσκολευτήκαμε αρκετά στο προηγούμενο παιχνίδι, έχοντας και βασικές απουσίες. Πήγαμε σε μια αρκετά δύσκολη έδρα, στην έδρα μιας ομάδας που θα είναι από τις πρωταγωνίστριες. Στο σημερινό παιχνίδι, αντιμετωπίσαμε μια ομάδα η οποία θα είναι αρκετά ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μια ηρεμία στο παιχνίδι μας, δεχθήκαμε και το πρώτο γκολ στο οποίο οι ποδοσφαιριστές μου διαμαρτυρήθηκαν ότι ήταν χέρι. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο δεν θα ήθελα να σταθώ εκεί και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δεχθήκαμε πάλι ένα γκολ σχεδόν ίδιο με την πρώτη αγωνιστική. Από μια κακή μετάβαση δική μας, η αντίπαλη ομάδα μας τιμώρησε έχοντας παίκτες με ποιότητα μπροστά

Παρόλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο, έπειτα από κάποιες οδηγίες που δώσαμε στα αποδυτήρια, τα παιδιά ήταν αρκετά συγκεντρωμένα στο πλάνο. Ευτυχίσαμε να βάλουμε ένα γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα για να μπορέσουμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι και ήρθε επίσης το δεύτερο γκολ της ισοφάρισης. Από εκεί και πέρα πιεστήκαμε αρκετά, το γνωρίζαμε, πονέσαμε και στο τέλος πήραμε έναν σημαντικό βαθμό. Στην συγκεκριμένη κατάσταση που βρισκόμαστε ο βαθμός είναι σημαντικός για την οικονομία του πρωταθλήματος»

Για ένα τόσο νεανικό σύνολο, το οποίο παλεύει ψάχνοντας βαθμούς σε κάθε παιχνίδι και σήμερα είχε πρωταγωνιστή τον Σταύρο Καρνάβα έναν τερματοφύλακα μόλις 18 ετών, τέτοιες εμφανίσεις και τέτοιες αντιδράσεις δίνουν ψυχολογία και ώθηση στην ομάδα;

«Η ομάδα παραμένει σχεδόν ίδια κατά μεγάλο ποσοστό με την περασμένη χρονιά. Την περασμένη χρονιά δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα η οποία παρότι αργήσαμε να ενισχυθούμε όπως και φέτος λόγω του ότι πολλά παιδιά απουσιάζουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα ότι ακολουθήσαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, παρουσιάσαμε κάτι ουσιαστικό στον αγωνιστικό χώρο και φτιάξαμε έναν χαρακτήρα. Αυτόν θέλουμε να τον κρατήσουμε και φέτος, είμαστε μια ομάδα ανταγωνιστική και αυτό θα παραμείνει, αυτός είναι ο στόχος μας. Τα μικρότερα παιδιά προσπαθούμε να τα εντάξουμε σ' αυτό το σκεπτικό. Πιστεύω ότι θέλει αρκετό χρόνο, παρόλα αυτά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. 

Ο Σταύρος (Καρνάβας) είναι ο ήρωας του αγώνα σήμερα. Οι δυο αποκρούσεις που κάνει στο τέλος του αγώνα είναι υψηλότερου επιπέδου, ο Σταύρος είναι ένα παιδί το οποίο έχει προσόντα ιδιαίτερα κάτω απ' τα δοκάρια.  Απλά η ατυχία σ' εμάς που αποτελεί και ένα πρόβλημα του ερασιτεχνικού, το γνωρίζετε και εσείς είναι ότι δεν υπάρχει προπονητής τερματοφυλάκων. Δεν έχουμε επίσης έναν γυμναστή για να έχουμε όλο το τιμ για να μπορέσουμε να κάνουμε πέντε πράγματα παραπάνω. Παρόλα αυτά, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε μια ανάλογη συνέχεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι».