Βαθμολογία

Ματσάρα (Χ)ωρίς νικητή στην Αγιά

Σε μια αναμέτρηση με ιδιαίτερες συγκινήσεις και αρκετή ένταση, Δωτιέας Αγιάς και Κίσσαβος Συκουρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Αγιάς. Κρικώνης και Μούτσα τα τέρματα της ομάδας του Φεραίου Γιαννακού που βρέθηκε με προβάδισμα δυο τερμάτων στην ανάπαυλα, Κυριακός και Χονδροδήμος αυτά της ομάδας του Γιάννη Σιάρκου η οποία επέστρεψε στο παιχνίδι και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό ενόψει συνέχειας. 

Toυ Χρήστου Δαϊρετζή

Το ματς: 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν η ομάδα η οποία ήταν ανώτερη του αντιπάλου της στο πρώτο μέρος έχοντας αρκετές ευκαιρίες πέραν των δυο τερμάτων τα οποία σκόραρε. Κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στον Δωτιέα ο οποίος δεν είχε την απαραίτητη ενέργεια στο παιχνίδι του. Στο 9' ο Μούτσα κατάφερε να σκοράρει με το γκολ να ακυρώνεται για αντικανονική θέση του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Φεραίου Γιαννακού, μέσα σε διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Δωτιέας σημειώσε την πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Φουκαλά να σεντράρει προς τον Γκουντίκα ο οποίος έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νικολακούλη. Στο 11ο λεπτό ο Βλαχάκης βρήκε με πάσα ακριβείας τον Μούτσα ο οποίος αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καρνάβα. 

Ο Κίσσαβος κατάφερε να προηγηθεί στο 15ο λεπτό. Ειδικότερα ο Κρικώνης με άπιαστο σουτ από τα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας του Καρνάβα. Στην συγκεκριμένη φάση οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων φώναξαν για χέρι στην αρχή της φάσης με τον διαιτητή και τον αρμόδιο βοηθό να έχουν αντίθετη άποψη. Στο 19ο λεπτό ο Μούτσα βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και αστόχησε απέναντι στον Καρνάβα. 

Η ομάδα του Φεραίου Γιαννακού, κατάφερε να κυριαρχήσει και να ψάξει το δεύτερο τέρμα, απειλώντας εκ νέου στο 25ο λεπτό όταν έπειτα από όμορφη κυκλοφορία της μπάλας αυτή έφτασε στον Κρικώνη που σούταρε με δύναμη με το σουτ του να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 44ο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα, ο Βλαχάκης έτρεξε την ομάδα του στην κόντρα - επίθεση και γύρισε για τον επερχόμενο Μούτσα ο οποίος με κοντινό πλασέ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. 

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Γιάννη Σιάρκου έψαξε την απάντηση, βγάζοντας περισσότερο ζήλο και πάθος στο ξεκίνημα της επανάληψης. Κατάφερε να μειώσει στο 58ο λεπτό όταν ο Κυριάκος είδε εκτός θέσης στον Νικολακούλη και με ένα πανέμορφο τέρμα από θέση μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής έδωσε αρκετή καμπύλη στην μπάλα η οποία κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1. Ο Δωτιέας έχοντας πλέον την ψυχολογία με το μέρος του κατέγραψε ακόμη μια σημαντική στιγμή, όταν στο 62ο λεπτό ο Φουκαλάς έπειτα από παλικαρίσια ατομική προσπάθεια βρέθηκε σε θέση βολής από πλάγια θέση κάνοντας το διαγώνιο πλασέ με τον Νικολακούλη να απομακρύνει σε κόρνερ. 

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε ουσιαστικά στην συνέχεια της ίδιας φάσης. Ειδικότερα, ο Γκουντίκας ήταν αυτός ο οποίος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά στέλνοντας την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο προωθημένος Χονδροδήμος βρήκε νικητής στις μονομαχίες και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Νικολακούλη φέρνοντας την αναμέτρηση σε ισορροπία και γράφοντας έτσι το 2-2. Πέρα από αυτό το σημείο, σταδιακά οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο να βρουν το τέρμα που θα τους έβαζε εκ νέου μπροστά στο σκορ. Στην "αντίπερα όχθη" το σύνολο του Δωτιέα θέλησε να διασφαλίσει το σκορ έχοντας επιστρέψει από μια διαφορά δυο τέρμάτων. 

Σε μια αναμέτρηση που όσο κυλούσαν τα λεπτά είχε αρκετή ένταση στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι φώναξαν για αποβολή του Φαρμάκα για χτύπημα στον Ντελή, Η αναμέτρηση συνεχίστηκε και ήταν μέχρι το φινάλε της στην "κόψη του ξυραφιού". Ο Κίσσαβος έκλεισε τον αντίπαλό του στα καρέ του, ωστόσο βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό Καρνάβα. Στο 85' ο Αργύρης κατέβασε όμορφα την μπάλα στα όρια της περιοχής ωστόσο το σουτ του ήταν αρκετά άστοχο. 

Η ομάδα του Φεραίου Γιαννακού είχε δυο εξαιρετικά σημαντικές ευκαιρίες στον χρόνο των καθυστερήσεων. Στο 93ο λεπτό ήταν ο Μπολάκης αυτός ο οποίος με ευθύβολο δυνατό σουτ από έψαξε την αριστερή γωνία του Καρνάβα ο οποίος έπεσε σωτήρια και απομάκρυνε, ενώ στο 96ο λεπτό έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων η μπάλα στρώθηκε στον Κρικώνη ο οποίος εξαπέλησε το σουτ από την "καρδιά" της περιοχής με τον Καρνάβα να απομακρύνει έχοντας αντίθετη κίνηση και περιστρέφοντας το κορμί του τελευταία στιγμή καταγράφοντας την σπουδαιότερη επέμβαση της αναμέτρησης. 

Το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τριπλό σφύριγμα της λήξης. Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό σε μια αρκετά γεμάτη και δυνατή αναμέτρηση, η οποία είχε αρκετή ένταση και αρκετές αξιόλογες στιγμές καθ΄όλη την διάρκειά της προσφέροντας ιδιαίτερες συγκινήσεις. 

Διαιτητής: 

Ντελέζος Ιωάννης

Βοηθοί: 

Δίχρης Δημήτριος - Γκουγκότης Χρήστος

Οι συνθέσεις: 

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Σιάρκος): Καρνάβας, Πασχαλίδης (89' Χονδροδήμος Γ.), Τσακάλι, Ντελής, Παπαϊωάννου, Χονδροδήμος Π., Φουκαλάς, Ντακούλας, Κυριάκος, Γκουντίκας (91' Λαβαντσιώτης), Μάντσε.

Κίσσαβος Συκουρίου (Φεραίος Γιαννακός): Νικολακούλης, Καραγιάννης, Ζαϊρές, Αγγέλης (78' Κορδέλας), Κουλουκτσής, Μπολάκης, Μούτσα, Αργύρης, Βλαχάκης, Κρικώνης (46' Χριστοδουλόπουλος λ.τρ. - 72' Φαρμάκας).