Βαθμολογία

Πολύ ωραίο ματς ανάμεσα σε Τοξότη και Καλοχώρι, που δεν είχε νικητή

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Τοξότης και Αναγέννηση Καλοχωρίου αναμετρήθηκαν με τελικό σκορ 2-2. Το ματς παρουσίασε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Η αναμέτρηση διεξήχθη με αρκετή ζέστη, παρόλα αυτά και οι δύο ομάδες απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους, αν και ακόμη είναι η αρχή.

Ο Τοξότης του κ. Φίλιππου Θεοχαρίδη παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστικός και σε ένα μεγάλο μέρος του ματς, έπαιξε ωραίο συνδυαστικό ποδόσφαιρο, από μία καλοδουλεμένη ομάδα που έδειξε πως έχει μέλλον. Ο Τοξότης έχει στη σύνθεσή του νέα παιδιά με όρεξη και ποιότητα, αλλά και ορισμένους έμπειρους που βοηθούν και αυτοί τα μέγιστα. Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν δύο φορές μπροστά στο σκορ, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, αν και έφτασαν κοντά.

Από την άλλη η «Μπάρτσα» του κ. Μιχάλη Λίταινα στην επιστροφή της στην Β’ ΕΠΣΛ, παρουσίασε ένα δυναμικό σύνολο με πολύ ποιότητα κυρίως μεσοεπιθετικά. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο πόντο που θα βοηθήσει και στην ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Σε κάθε περίπτωση και οι δύο ομάδες άφησαν υποσχέσεις, αν και υπάρχουν παράπονα από την διαιτησία εκατέρωθεν.

Στο 9’ ο Θωμάς Σαΐτης για το Καλοχώρι που ήταν πολύ καλός, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, τελευταία στιγμή το σουτ που έκανε το έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Στο 12’ ο Ραφαήλ Τσακνάκης που ήταν εξαιρετικός, βγήκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε ιδανικό τελείωμα για το 1-0, ύστερα από πάσα του Ανδρέα Φορτομάρη.

Τρία λεπτά μετά ο Σαΐτης από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νικόλι. Στο 18’ ο Γιώργος Νούσιος για το Καλοχώρι έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία να σκοράρει.

Στο 32’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, σε μία φάση όπου ο Δάκτυλας βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του αντιπάλου τερματοφύλακα, με τον διαιτητή του ματς να έχει διαφορετική άποψη.

Στο 41’ ο Θωμάς Σαΐτης με ιδανικό τελείωμα από πάσα του Δάκτυλα έκανε το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος, στο 45’ όπου αυτή τη φορά ζήτησε πέναλτι ο Τοξότης, όταν ο Ραφαήλ Τσακνάκης μπήκε μέσα στην περιοχή και στην προσπάθειά του να σκοράρει, δέχθηκε μαρκάρισμα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, βρέθηκε στο έδαφος, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, ο διαιτητής έδειξε όμως να συνεχιστεί το ματς.

Στο 49’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Νούσια για τον Τοξότη, η μπάλα «έσκασε» μπροστά στον αντίπαλο τερματοφύλακα που αιφνιδιάστηκε και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 62’ ο Παπατζίκος, βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ, σωτήρια σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 70’ ο Νούσιας για τους γηπεδούχους έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, η μπάλα πέρασε άουτ.

Και στο 78’ ο Τσιρώνης Γ., ανατράπηκε από τον Τσουμάνη, το πέναλτι εκτέλεσε ο Δάκτυλας για το τελικό 2-2.

Τοξότης (Φίλιππος Θεοχαρίδης): Νικόλι, Καραλής (85’ Αλίκο), Τσακνάκης Ρ., Σπηλιώτης, Τσουμάνης, Φορτομάρης Α., Σταυροθανασόπουλος (55’ Παπατζίκος), Τσακνάκης Θ. (67’ Μελανός Γ.), Μπράτσια (55’ Νάτσιος), Νούσιας, Ασίκογλου (46’ Σδράλης).

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Μιχάλης Λίταινας): Παπαναστασίου, Έξαρχος Γ., Τσιρογιάννης, Μπλούφας, Καραντώνης (46’ Έξαρχος Α.), Νούσιος, Λίταινας, Βογιατζής (67’ Σαμαρίνας), Δάκτυλας, Σαΐτης, Τσιρώνης. μ

Διαιτητική τριπλέτα: Μπατζιανούλης, Ντανταλής, Κυριάκης.