Βαθμολογία

Δύσκολο ματς με νικητή το Μαυροβούνι!

Ένα πολύ δυνατό και δύσκολο ματς διεξήχθη στο Μαυροβούνι, όπου η τοπική ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στον μαχητικό Φαλανιακό.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την ομάδα κ. Δημήτρη Κουκουλιαύκα να παίρνει τη νίκη στο 82’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Καρατζούκος.

Οι νικητές άνοιξαν το σκορ στο 33’ με τον Πράπα, ενώ ο Φαλανιακός του κ. Τάκη Παραφέστα έφερε το ματς στα ίσα στο 52’ με τον Σάρρα.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε ο Δημολιός για τον Φαλανιακό και έτσι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, σε ένα παιχνίδι δύσκολο που κρίθηκε στο φινάλε.

Η αναμέτρηση είχε μεγάλο ενδιαφέρον και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικές σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος, Παπάγγελος (82’ Τατσέλος), Πατσιούρας, Μπάγκας Κ., Λιλολάρι, Μπατζέλας Ν., Πλίτσης (70’ Σταυροθεόδωρος), Μπέτσης, Κουδέρης (70’ Καρατζούκος), Ακριβόπουλος (82’ Κουζιώτης), Πράπας (92’ Ζαφειρίου).

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Κουρτεσιώτης, Στάμος, Κυρίτσης, Δημολιός, Αλιάϊ, Ντιντής, Πανταζής Γ., Πανταζής Η., Κακαζούκης, Σάρρα.

Έπαιξαν και οι: Μπλάνας, Γκουντρουμπής Λ., Αλατάς Α.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Τοπαλσάββας, Βαλιώτης.