Βαθμολογία

Πρώτη νίκη για τον Δαμασιακό, το πάλεψε το Μελισσοχώρι!

Ο Δαμασιακός κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον μαχητικό Αστέρα Μελισσοχωρίου που το πάλεψε πάρα πολύ.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 75’ από τον Φακίτσα με προβολή, ενώ οι νικητές είχαν και δοκάρι στο 85’ με τον Τσετσελάρι. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες και αυτό έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία όσον αφορά τη νίκη.

Τη φάση του ματς την έχασε όμως ο Αστέρας που στάθηκε πολύ καλά, έχοντας και αυτός πολλές και σημαντικές απουσίες. Ο Γουσόπουλος πριν το γκολ του Δαμασιακού, έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Σίγουρα στο Μελισσοχώρι κρατούν την πολύ καλή εμφάνιση.

Δαμασιακός (Νίκος Φακίτσας): Γεωργούλας, Βίδρας, Μουσιάρης Θ., Τέγος, Φορτούνας, Τσιάλτας (50’ Φακίτσας Α.), Θ., Τσάτσος, Ανδρέου, Δεληχάς (60’ Νταμπαλέτσιος), Λούτσος, Τσατσελάρι.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Δημήτρης Μητσής): Μακαβασίδης, Βογιατζής (80’ Πιέτρι), Αβδουλάς, Μπιρόν, Σδράλης Α., Χασιώτης, Νικολαϊδης, Γουσόπουλος, Δεμερτζής (45’ Παπαδημητρίου), Κατσικάρης (65’ Ζυγούρης), Νικόλι.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Μίχος, Μίτης.