Βαθμολογία

Έκανε το δύο στα δύο ο ΠΟΕ, απέναντι στον πολύ μαχητικό Σμόλικα

Ένα πολύ ωραίο ματς διεξήχθη στον Τύρναβο ανάμεσα στον Σμόλικα Φαλάνης και τον ΠΟ Ελασσόνας, δύο ομάδες που διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες με εμπειρία αλλά και πολύ ταλέντο.

Η ομάδα του κ. Νίκου Χρόνη κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-2 και έτσι να κάνει το δύο στα δύο στο νέο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Σμόλικας του κ. Καπελιάνη προσπάθησε πάρα πολύ, είχε όμως και σημαντικές απουσίες (κόκκινες κάρτες αλλά και τραυματίες).

Η ομάδα του ΠΟΕ παρουσιάστηκε ανταγωνιστική για 70 περίπου λεπτά, όμως στο τελευταίο μέρος του αγώνα επηρέασαν αρκετά οι αναγκαστικές αλλαγές. Σίγουρα αυτό που κρατάνε στον ΠΟΕ είναι η νίκη που θα βοηθήσει στην ψυχολογία της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Από την πλευρά του ο Σμόλικας το πάλεψε πολύ και μάλιστα στην επανάληψη είχε την κατοχή της μπάλας και έφτασε κοντά ακόμη και στην ισοφάριση. Ο ΠΟΕ διαχειρίστηκε τον αγώνα και πήρε τη νίκη, ενώ ο Σμόλικας παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν το έβαλε κάτω και το πάλεψε μέχρι τέλους.

Στο 26’ ο Κουκούλης Α. με πέναλτι άνοιξε το σκορ για το 0-1, ενώ στο 68’ ο Σταμάτης στην αντεπίθεση από σέντρα του Γκαμπέτα έκανε και το 0-2. Στο 74’ ο Νερπιέτρι μείωσε για τον Σμόλικα σε 1-2.

Ο Σμόλικας είχε δοκάρι με τον Αλατά στο 45’ του πρώτου μέρους, ενώ διπλή κλασσική ευκαιρία έχασε ο Ζιώγας στο 40’. Τέλος από σέντρα του Χρηστακέα, ο Χατζηκρανιώτης έπιασε «αέρα» από πλεονεκτική θέση.

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Καπελιάνης): Μπαρούτας, Αλατάς (85’ Κατσαρός), Μπαργιώτας, Σώκος, Χρηστακέας, Γκόλτσος, Φούντογλου, Μπέζας, Νερπιέτρι, Χατζηκρανιώτης (55’ Χώτος), Ζιώγας (46’ Ζαμπέτας).

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Χρόνης): Γούπος (55’ λ.τρ. Σβάρνας), Λυγούρας, Πολύζος, Λαγός, Χαλικιάς, Τσούτσος (45’ Τάφα), Σταμπουλής, Κουκούλης, Γκαμπέτας (75’ λ.τρ. Κωνσταντινίδης), Οσμάνι (65’ Σταμάτης), Γκαραλιάκος (55’ Γκαραγκούνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Δεδικούσης, Γκαρέλης.