Βαθμολογία

«Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας. Ο αγαπημένος chef επιστρέφει και είναι έτοιμος για ακόμα γευστικότερα πιάτα και συνταγές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς!

Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης θα μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας  προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστικήγια τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις. 

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, ο Βαγγέλης ετοιμάζει μία μελιτζανόπιτα στην πιο νόστιμη εκδοχή της, με καπνιστή γραβιέρα, αλλά και λαχταριστό ψητό κοτόπουλο με πιπεριές καθώς και ένα ιδιαίτερο πιλάφι με πλιγούρι. Ακολουθεί αγαπημένη μακαρονάδα με ιταλικά κεφτεδάκια και πεντανόστιμη σάλτσα. Δοκιμάζουμε κουνουπίδι με τυριά στο φούρνο, μία αληθινή λιχουδιά. Όσο για το γλυκό, ετοιμαστείτε για μία διαφορετική πορτοκαλόπιτα με κανταΐφι. 

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, το επεισόδιο ξεκινάει με κανελόνια από τορτίγια, με κοτόπουλο και μανιτάρια. Συνεχίζουμε με το κλασικό και ακαταμάχητο Steak & fries, μαζί με την πιο ταιριαστή σάλτσα diane. Ακολουθούν αγαπημένα ζυμαρικά με πέστο ρόκας, ντομάτα και μοτσαρέλα, αλλά και ποπ κορν κοτόπουλου με σάλτσα μπάρμπεκιου. Και το επεισόδιο κλείνει γλυκά με ένα πρωτότυπο και απίστευτα νόστιμο κέικ σουφλέ μπανάνας. 

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, το «Chef στην κουζίνα σας» έχει ξεχωριστές συνταγές και πολλή γνώση γύρω από την μαγειρική που αγαπάμε όλοι μας. «Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές  με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions.