Βαθμολογία

Εξαιρετική προσθήκη με Μολόχα ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα απέκτησε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στη νέα του προσπάθεια από την Β’ ΕΠΣΛ. Ο ιστορικός σύλλογος έκανε «δικό» του το νεαρό και πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Μολόχα που κατάγεται από τα Φάρσαλα, αλλά αγωνιζόταν στο νομό Καρδίτσας και την Μικτή του γειτονικού νομού, έχοντας πολύ καλές παρουσίες.

Ο Μολόχας είναι ένας ψηλός τερματοφύλακας με ιδανικές αναλογίες για τη θέση που αγωνίζεται. Διαθέτει πολύ καλά στοιχεία κάτω από την εστία και σίγουρα έχει όλο το μέλλον μπροστά του με σκληρή δουλειά να φτάσει πολύ ψηλά, αφού οι δυνατότητες υπάρχουν.

Αξίζει να τονίσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι αρκετές επαγγελματικές ομάδες ρώτησαν για τον ίδιο και έδειξαν ενδιαφέρον... Ο ίδιος εκτός από πολύ καλός τερματοφύλακας είναι και ένας εξαιρετικός μαθητής και θέλησε στην παρούσα φάση να συνδυάσει και τα δύο και έτσι αποφάσισε να μείνει στα Φαρσάλα και να παίξει στον ιστορικό Αχιλλέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχιλλέα Φαρσάλων αναφέρει:

«Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό Φαρσαλινό ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Μολόχα.

Ο Μολόχας αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, μέχρι πρότινος ανήκε στον Α.Ο. Νέου Μοναστηρίου, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Μικτή της ΕΠΣ Καρδίτσας - Κ16.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».