Βαθμολογία

Ένα όμορφο χωριό, με το καμάρι του, την Δόξα!!!

Η Δόξα Ομορφοχωρίου ξεκίνησε εδώ και λίγες εβδομάδες την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που θα μετέχει στην Γ’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μία ομάδα που μετέχει εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες στα πρωταθλήματα του νομού μας χωρίς καμία διακοπή, έχοντας για «καπετάνιο» τον κ. Γιώργο Μαξιμιάδη. Έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει κυριολεκτικά όλη του τη ζωή στα γήπεδα και προσπαθεί ακόμη και σήμερα με τον ίδιο ζήλο να βοηθά την αγαπημένη του ομάδα, την Δόξα Ομορφοχωρίου.

Η ομάδα

Οι μεταγραφές

Γιάννης Μάλτζαρης (Μυραϊκός), Μιχάλης Σφέτσιος (Ιπποκράτης), Σίμος Σπυρόπουλος (Ερασιτεχνική ΑΕΛ), Παναγιώτης Μπαλαντζάρας (Μυραϊκός), Ηλίας Μάγειρας (Μυραϊκός), Βασίλης Μπαντραλέξης (ελεύθερος).

Ο κ. Μαξιμιάδης αποτελεί έναν από τους τελευταίους ρομαντικούς παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, έχει γράψει μεγάλη ιστορία με την Δόξα, με τον ιστορικό σύλλογο να αγωνίζεται και στην μεγάλη τοπική κατηγορία κατά το παρελθόν.

Φέτος γίνεται μία νέα προσπάθεια, νέος προπονητής ανέλαβε ο κ. Γιώργος Κοτσιανούλης, ένας πολύ έμπειρος κόουτς με επιτυχίες και ανόδους στην καριέρα του. Και ο ίδιος έχει βάλει «πλάτη» αυτή τη στιγμή έτσι ώστε φέτος να γίνει κάτι πολύ καλό στην ομάδα. Άμεσος συνεργάτης του – γυμναστής ο κ. Θοδωρής Μπαλωτής που έχει και αυτός με τη σειρά του μεγάλη ιστορία στα πρωταθλήματα του νομού μας.

Συναντήσαμε ένα εξαιρετικό γήπεδο, που το προσέχει η ομάδα, επίσης πολύ καλές εγκαταστάσεις αποδυτήριων και γενικότερα ένα πολύ ωραίο οικογενειακό κλίμα με μεγάλη συμμετοχή ποδοσφαιριστών, κάτι πολύ σημαντικό.

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές έτσι ώστε η Δόξα να είναι έτοιμη στα επίσημα ματς του πρωταθλήματος. Μάλιστα το προσεχές Σάββατο θα δοθεί και το πρώτο φιλικό εντός έδρας με την Δόξα Ραχούλας.

Έγιναν αρκετές ποιοτικές προσθήκες και θα γίνουν και άλλες μεταγραφές κυρίως στην επίθεση με σκοπό η Δόξα να σκοράρει με μεγάλη ακρίβεια, να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να το χαίρονται όλοι τους κάθε εβδομάδα!

Το Athleticlarissa.gr εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα, με υγεία και πολλές επιτυχίες!

Οι δηλώσεις

Γιώργος Μαξιμιάδης (Πρόεδρος)

">http://

Γιώργος Κοτσιανούλης (Προπονητής)

">http://

Δημήτρης Τσακαβίτης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Κώστας Ροδίτης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Βασίλης Μπαντραλέξης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Εικόνες από την προπόνηση

Πλάνα από την προπόνηση

">http://

">http://