Βαθμολογία

Γλυκόξινη γεύση η συμμετοχή του ΣΠΑΚ Λάρισας στο Κύπελλο Βετεράνων

Γλυκόξινη γεύση είχε η συμμετοχή μίας ομάδας του ΣΠΑΚ Λάρισας στο 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Βετεράνων- Παλαιμάχων Καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε η γνωστή ομάδα υποστήριξης της Εθνικής Ομάδας "Πελαργοί" στις Σέρρες το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου.

Το Σάββατο στους ημιτελικούς η Ξάνθη κέρδισε τις Σέρρες 83-63 και ο ΣΠΑΚ κέρδισε την Βέροια 43-38. (Ανδρέου 5, Γκορτσίλας 9(1), Χαρούλης 9, Βαφειάδης 2, Τύμπας 12, Τηγανής 4, Χύτας Δ. 2, Νταχμίρης, Γκούλιος).

 Την Κυριακή στον τελικό συναντήθηκαν οι ομάδες της Ξάνθης και της Λάρισας, όπου μετά από ένα σκληρό αγώνα η Ξάνθη κέρδισε 63-51 κατακτώντας το κύπελλο και αφήνοντας τον ΣΠΑΚ στη δεύτερη θέση της διοργάνωσης (Γκορτσίλας 15(2), Ανδρέου 2, Βαφειάδης 7, Χαρούλης 10, Τηγανής 6(2), Γκούλιος 3(1), Τύμπας 8, Χύτας, Νταχμίρης).

Η διοίκηση και τα μέλη του ΣΠΑΚΛάρισας ευχαριστούν τόσο τη διοργανώτρια αρχή για την πρόσκληση όσο και τον όμιλο εταιριών EXALCO και τις φαρμακαποθήκες τις Λάρισας  ΣΟΦΛΑ και ΠΡΟΣΥΦΛΑ για την βοήθειά τους στη διεκπεραίωση της αποστολής.