Βαθμολογία

Τλούπας και Μαργαριτόπουλος στον Αχιλλέα Φαρσάλων

Δύο ακόμη προσθήκες έγιναν γνωστές από την διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων. Ο ιστορικός σύλλογος θα μετέχει στη νέα Β’ ΕΠΣΛ. Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή - επιστροφή του Χρήστου Τλούπα.
Ο Τλούπας αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός, φορούσε και την περσινή σεζόν την φανέλα της ομάδας μας, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ανακοινώθηκε στην ομάδα της Α.Ε. Λεονταρίου, όμως εν τέλει επέστρεψε και θα αγωνίζεται για ακόμη μια σεζόν με τον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει τον Χρήστο και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!».

«Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φαρσαλινό ποδοσφαιριστή Θοδωρή Μαργαριτόπουλο.
Ο Μαργαριτόπουλος μέχρι πρότινος ανήκε στην Θύελλα Βασιλί, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί, στον Αχιλλέα Φαρσάλων, στην Δόξα Υπέρειας, στα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ ΑΕΛ και του Λεβαδειακού, στην Νίκη Κρήνης και τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων. Αγωνίζεται τόσο στον χώρο του κέντρου όσο και ως κεντρικός αμυντικός.
Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει τον Θοδωρή στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».