Βαθμολογία

Μεγάλο παιχνίδι στο Βλαχογιάννι, με τα Καλύβια να παίρνουν την πρόκριση

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς διεξήχθη το Σάββατο (21/9) στο Βλαχογιάννι, όπου η τοπική Δόξα υποδέχθηκε τον Μύτικα Καλυβίων για την 1η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Η αναμέτρηση ενώ ξεκίνησε ιδανικά για το Βλαχογιάννι, αφού στα πρώτα λεπτά του ματς το σκορ ήταν 2-0, στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι με σκορ 2-3 και να πάρουν μία μεγάλη πρόκριση.

Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε από τον έμπειρο Θωμά Καραμάνο στο 80’ με τον πολύ καλό ποδοσφαιριστή που μεταγράφηκε πριν λίγο καιρό στα Καλύβια, να σημειώνει στο ματς, τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του!

Μόλις στο 3’ ο Παληγιάννης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για το 1-0, ενώ στο 7’ ο Φακίτσας με πέναλτι διπλασίασε τα γκολ για το Βλαχογιάννι (2-0).

Στο 15' ο Καραμάνος αφού πέρασε τρία άτομα πάνω στην γραμμή του άουτ, πλάσαρε στην οροφή των διχτυών και μείωσε σε 2-1. Στο 30' ο Λαζαρίδης με σουτ από το ύψος της περιοχής έφερε το ματς στα ίσια για το 2-2 και στο 80’ ο Καραμάνος και πάλι, μετά από ατομική ενέργεια από τα δεξιά και διαγώνιο σουτ σκόραρε για το τελικό 2-3 που έδωσε τη νίκη – πρόκριση στα Καλύβια με ανατροπή.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Δημήτρης Αλεξανδρής): Παπαϊωάννου, Γκουρομπίνος Δ. (80’ Πέτρου), Γκουρομπίνος Β. (75’ Χρόνης), Περδίκης, Κυπαρίσσης, Κοντοθανάσης, Λιάκος, Δούκας, Φακίτσας, Λάκης, Παληγιάννης.

Μύτικας Καλυβίων (Θανάσης Βίλδος): Λικάϊ, Γκόλτσιος, Νταμπώσης Βασίλης, Σκαμπαρδώνης, Νταμπώσης Στέργιος, Μπαλούκας, Καραμάνος, Γκαραβέλης, Νάνος (80' Καϊμακάμης), Λαζαρίδης, Νταμπώσης Αντώνης.