Βαθμολογία

Γενικός Αρχηγός στο Μύτικα Καλυβίων αναλαμβάνει ο Θανάσης Καΐμακάμης

Η πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα του Θανάση Καϊμακάμη ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο την προηγούμενη ποδοσφαιρική σεζόν, καθώς πανηγύρισε την άνοδο του αγαπημένου του Μύτικα Καλυβίων στη Β' ΕΠΣΛ αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΛ.

Η καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής μπορεί να ολοκληρώθηκε, όμως και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στα γήπεδα καθώς αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης του συλλόγου των Καλυβίων να αναλάβει το πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας.

Σε ανακοίνωση του Μύτικα Καλυβίων αναφέρονται τα εξής:

"Με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε την ανάληψη των καθηκόντων Γενικού Αρχηγού στον ΑΟ ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ από τον Θανάση Καΐμακάμη. Ο Θανάσης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας, με την πολύτιμη συνεισφορά του να έχει σφραγίσει πολλές από τις επιτυχίες μας και να έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην πορεία της ομάδας.

Η ανάληψη αυτού του ρόλου από τον Θανάση ενισχύει την αποφασιστικότητα και τη σταθερότητα που διακρίνει την ομάδα μας. Με την εμπερία, το όραμα και το πάθος του, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ηγηθεί με γνώμονα την ενότητα, την πρόοδο και τις υψηλές φιλοδοξίες που μοιραζόμαστε.

Ενωμένοι και με πίστη στις αξίες μας, προχωράμε δυναμικά το κοινό μας όραμα για το μέλλον της ομάδας μας".

Για τον ΑΟ ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΗΓΗ
Α.Ν.