Βαθμολογία

Σε δύο ομίλους θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα Νέων της SL 2

Σε δυο ομίλους θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα Νέων της Super League 2, όπως είχε ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή την ημέρα που συνεδρίασε το Δ.Σ. πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Για τις λεπτομέρειες της προκήρυξης αξίζει να σημειωθεί ότι οι όμιλοι χωρίστηκαν όπως ακριβώς και στις ομάδες ανδρών, χωρίς τον ΠΑΟΚ Β’, αφού οι ομάδες Β’ δεν συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League 2. Ο Βορράς (Α’ Όμιλος) θα απαρτίζεται από τις εξής ομάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα, Α.Ε. Λάρισας, ΠΟΤ Ηρακλής, Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, Α.Ο. Καβάλα, Νίκη Βόλου, Καμπανιακός, Μακεδονικός και Διαγόρας. Θα διεξαχθούν 18 αγωνιστικές, 16 αγώνες για κάθε ομάδα συν δύο ρεπό.

Μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου θα ακολουθήσει η Β’ φάση. Εκεί οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο ( A’ και Β’ Όμιλο) θα συμμετέχουν σε αγώνες Playoffs. Θα γίνει μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών, όπου οι ομάδες θα ξεκινάνε από το μηδέν, χωρίς δηλαδή να μεταφέρουν τους βαθμούς της κανονικής διάρκειας. Η ομάδα που θα πάρει την πρωτιά στις 6 αυτές επιπλέον αγωνιστικές, θα χριστεί πρωταθλήτρια.

Πηγή: super-fm