Βαθμολογία

Ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα η Λάρισα ’88, πάει φουλ για άνοδο!

Με νέα όνειρα και ελπίδες ξεκίνησε την προετοιμασία της, η Λάρισα ’88 για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ όπου και θα μετέχει τη φετινή χρονιά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Νέα διοίκηση ανέλαβε με πρόεδρο τον άξιο και δραστήριο κ. Κώστα Μερτζανίδη, όπου έχει την πείρα αφού για πολλά χρόνια διετέλεσε και πρόεδρος και παράγοντας στην ομάδα των Βουναίνων. Επίσης τα τελευταία χρόνια βοηθά και τις Μικτές ομάδες του νομού μας. Ο κ. Μερτζανίδης ασχολείται πολύ με τα κοινά επίσης και κάνει με υπέρμετρο ζήλο την προσπάθειά του.

Γενικός Γραμματέας είναι ο ιδιαίτερα αγαπητός και «ψυχή» της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια κ. Γιώργος Ρήγας, το όνομά του έχει ταυτιστεί με την ομάδα της Λάρισας ’88. Η ιστορία στον χρόνο έγραψε για τον Γιώργο Ρήγα, αφού στέκεται δίπλα «άγρυπνος φρουρός» και η βοήθειά του είναι πολύ μεγάλη καθώς και η συνεισφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Έφορος και Γενικός Αρχηγός ανέλαβε ο κ. Θανάσης Αθανασόπουλος, για πολλά χρόνια και εκείνος βοήθησε αρκετές ομάδες στην οργάνωση και όχι μόνο. Όσον αφορά τη Λάρισα ’88 ο ίδιος πριν χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του.

Προπονητής ανέλαβε ο ιδιαίτερα φιλόδοξος κ. Λευτέρης Λελέδης που αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και θα βοηθήσει και αυτός με τη σειρά του.

Στην ομάδα παρέμεινε ο βασικός κορμός, εμπλουτίστηκε όμως πολύ ικανούς αλλά και ταλαντούχους παίκτες. Η διοίκηση με αυτό τον τρόπο θέλησε να κάνει και την διαφορά, αφού ο στόχος που έχει θέσει εξ’ αρχής είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία.

Διοίκηση, προπονητής και παίκτες, θα πρέπει να εναρμονιστούν προς αυτή την κατεύθυνση με την δουλειά, έτσι ώστε να καταφέρνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να παίρνουν νίκες κάτι που θα χαροποιεί τους ίδιους, αλλά θα ανεβαίνουν και στον βαθμολογικό πίνακα.  

Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Οι δηλώσεις

Θανάσης Αθανασόπουλος (Γενικός Αρχηγός)

">http://

Λευτέρης Λελέδης (Προπονητής)

">http://

Φώτης Μερτζανίδης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Ηλίας Γεράσης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Παύλος Μπράτσος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Πλάνα από την προπόνηση

">http://

">http://