Βαθμολογία

«Έχουμε μακρύ δρόμο για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας»

Ο MVP της ΑΕΛ Κλέτον Περντρέου λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Μακεδονικό και της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου, σε δηλώσεις του εξηγεί τα συναισθήματά του για αυτά που έζησε, τους φιλάθλους, τον εαυτό του και το ταξίδι που ξεκίνησε για τους “βυσσινί”.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το σημερινό αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο να παίξεις 120 λεπτά και με δέκα παίκτες περίπου την μισή διάρκεια. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου που παλέψανε σαν λιοντάρια για την πρόκριση παρά τις αντιξοότητες που είχαμε. Είμαι περήφανος γι’ αυτή την ομάδα. Το ταξίδι σήμερα ξεκινά. Ήταν περίεργο συναίσθημα να παίζεις αντίπαλος με την προηγούμενη σου ομάδα και ειδικά να φτάνεις στα πέναλτι.

Έπαιξε ρόλο στην διαδικασία των πέναλτι πως ήξερα πως εκτελούσαν οι παλιοί μου συμπαίκτες μιας και πέρυσι στις προπονήσεις το κάναμε αρκετές φορές. Είμαι ευλογημένος από τον θεό που σήμερα κατάφερα να πιάσω δύο πέναλτι.

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που ήρθαν στον αγώνα και μας βοήθησαν αφάνταστα με τα συνθήματα και τις φωνές του και σίγουρα μας έδωσαν τεράστια ώθηση να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στα 120 λεπτά της αναμέτρησης. Έχουμε ένα μακρύ δρόμο μπροστά μας για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Όταν το καλοκαίρι πήρα την απόφαση να αφήσω την Θεσσαλονίκη και να έρθω στη Λάρισα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν πίστευα ότι θα ζήσω τέτοιες στιγμές με την ΑΕΛ. Είχα δύσκολο ξεκίνημα με κάποια προβληματάκια με τραυματισμούς στην περίοδο της προετοιμασίας, είμαι ευλογημένος από τον Θεό να πάρω τόση χαρά με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι”.