Βαθμολογία

Οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα ο φιλόδοξος Ιπποκράτης

Πριν δύο εβδομάδες περίπου ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ιπποκράτης Λάρισας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Κρατήθηκε «ζωντανός» παρά το γεγονός ότι υποβιβάστηκε στο περασμένο πρωτάθλημα από την μεγάλη κατηγορία στην Β’ ΕΠΣΛ.

Πολύ μεγάλη μορφή για την ιστορική ομάδα, είναι ο πανάξιος άνθρωπος κ. Γιάννης Εμμανουήλ. Πάνω από 30 και πλέον χρόνια, δίνει την ψυχή του για τον Ιπποκράτη, βοηθάει τα μέγιστα, οργανώνει και το κύριο μέλημά του είναι η ομάδα.

Η ομάδα

Τα νέα αποκτήματα

Νταλέτσος, Αθανασόπουλος, Πατέρας, Γκαγκανάσιος (Δασοχώρι). Παυλίδης, Νορελντίν, Νάκος (Ελευθεραί). Τσιάτρης, Γερούκης, Κατσαρός, Αργυρίου (Βαλανιδα). Σουλιώτης, Διαμαντής, Κεϊμάλης (Λάρισα ‘88). Μήτρος (Ομορφοχώρι). Φίτσιος (ομάδα Καρδίτσας). Ντανούδης (Ακαδημίες Ιπποκράτη).

Τη φετινή χρονιά νέα διοίκηση θα πάρει τα ηνία, με πρόεδρο το νεαρό και μάχιμο κ. Θέμη Γκαράνη. Είναι ένας άνθρωπος που ήρθε στα δύσκολα, με πολύ όρεξη και μεράκι να δουλέψει και να οργανώνει την ομάδα του Ιπποκράτη.

Μεγάλη βαρύτητα έδωσε και στις Ακαδημίες που αυξήθηκαν σημαντικά σε αριθμό παιδιών και σίγουρα θα μπορέσουν να βοηθήσουν και την μεγάλη ομάδα.

Προπονητής ήρθε ο κ. Χρήστος Διαμαντής που πάνω απ’ όλα έχει μάθει να δουλεύει. Κρατήθηκε ο βασικός κορμός, έγιναν όμως και αρκετές προσθήκες ουσίας.

Να τους ευχηθούμε από καρδιάς, να έχουν μία καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες.

Οι δηλώσεις

Γιάννης Εμμανουήλ (Γενικός Αρχηγός)

">http://

Χρήστος Διαμαντής (Προπονητής)

">http://

Ότι Φραχόλι (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Κώστας Μήτρος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Νίκος Τσιάτρης (Ποδοσφαιριστής)

">http://