Βαθμολογία

Δυναμική επανεκκίνηση για τον Απόλλωνα Γαλήνης!

Ξεκίνησε την προετοιμασία του εδώ και λίγες ημέρες ο Απόλλων Γαλήνης που θέλει να κάνει μία νέα αρχή από το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ όπου και θα μετέχει.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο ιστορικός σύλλογος μπορεί να υποβιβάστηκε την περασμένη χρονιά, όμως η αγάπη των ανθρώπων του χωριού, κράτησε «ζωντανή» την ομάδα και μάλιστα άλλαξε και φιλοσοφία της.

Έτσι λοιπόν συναντήσαμε στο γήπεδο Πλατυκάμπου όπου γίνονται οι προπονήσεις, πολλά νέα παιδιά από την περιοχή που διαθέτουν ταλέντο και έχουν όρεξη για δουλειά.

Ο Απόλλων Γαλήνης κάνει μία στροφή στα νέα παιδιά και θέλει πάνω σε αυτό το πλάνο να επενδύσει για τα επόμενα χρόνια. Το σημαντικό είναι πως υπάρχει μεγάλη όρεξη για δουλειά απ’ όλους με το κλίμα στην ομάδα να είναι άκρως οικογενειακό.

Η ομάδα

Οι εγκαταστάσεις βελτιώνονται χρόνο με το χρόνο, ενώ όπως μας τόνισαν οι άνθρωποι του συλλόγου, έχει εγκριθεί ένα μεγάλο κονδύλι που αφορά την αναμόρφωση τόσο του αγωνιστικού χώρου όσο και του περιβάλλοντα, για το γήπεδο Γαλήνης όπου σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα.

Όσον αφορά τη διοίκηση, πρόεδρος παραμένει φυσικά ο κ. Βασίλης Κατσικάρης, ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια και όπως μας είπε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε να γίνει ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα όπου όλοι θα το χαρούν και η ομάδα θα προχωρήσει σε σταθερά βήματα.

Προπονητής ανέλαβε ο πολλά υποσχόμενος κ. Χρήστος Λιάπης όπου εδώ και πολλά χρόνια εργάζεται σε ομάδες του νομού μας τόσο σε ανδρικό επίπεδο αλλά και σε ακαδημίες και έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα όπου και αν πέρασε. Ο ίδιος είναι πολύ αισιόδοξος για το νέο ξεκίνημα και όπως μας είπε με σκληρή δουλειά όλα θα πάνε καλά. Από τις πρώτες ημέρες ο ίδιος έχει γίνει ένα με τους ποδοσφαιριστές και οι προπονήσεις έχουν μεγάλη συμμετοχή, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει ο κ. Λιάπης.

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές ενώ θα ακολουθήσουν και τα φιλικά ματς έτσι ώστε ο Απόλλων Γαλήνης να είναι πανέτοιμος στα επίσημα παιχνίδια που θα έρθουν σύντομα.

Αγιασμός και ευχές…

Πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης (9/9), τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός με σκοπό να πάρουν όλοι την ευλογία του Θεού και να έχουν μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς με πολλές επιτυχίες.

Στον Αγιασμό βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σωτήρης Σουλούκος, όπως και ο Αντιδήμαρχος Κιλελέρ (Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Πολιτισμού-ΑΘλητισμού-Παιδείας-Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής) κ. Ντίνος Κατσικάρης. Δύο άνθρωποι με μεγάλη προσφορά στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

Οι δηλώσεις

Σωτήρης Σουλούκος (Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού)

">http://

Βασίλης Κατσικάρης (Πρόεδρος)

">http://

Χρήστος Λιάπης (Προπονητής)

">http://

Θοδωρής Μπαλανίκας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Βασίλης Τσιάρας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Βασίλης Γκέκας (Ποδοσφαιριστής – Αρχηγός)

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους συμπαίκτες μου και να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Όλοι θα παλέψουμε έτσι ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει και να φτάσει ψηλά. Δουλεύουμε καθημερινά γι’ αυτό και είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά».

Εικόνες από την προπόνηση

Πλάνα από την προπόνηση

">http://

">http://

">http://