Βαθμολογία

Ωραίο φιλικό στη Γιάννουλη, με νικήτρια την ΑΕΛ Κ19 (1-2)

Ένα πολύ ωραίο φιλικό ματς διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (7/9) στη Γιάννουλη, ανάμεσα στην Δήμητρα Γιάννουλης του κ. Κώστα Μπακατσή και την ΑΕΛ Κ19 του κ. Αποστόλη Ευαγγέλου.

Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες με τελικό σκορ 1-2. Το αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει, αφού και οι δύο σύλλογοι είναι στο στάδιο της προετοιμασίας. Έδειξαν οι ομάδες εκατέρωθεν πως βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Για την γηπεδούχο Γιάννουλη, φανταστικό το γκολ του Καλογιάννη έξω από τη μεγάλη περιοχή στο αριστερό παραθυράκι της εστίας. Ευκαιρίες για γκολ με τους Καρέλα, Χριστώνη, και Γραβάνη στο 60', 75’ και στο 85’. Δοκάρι είχε η Γιάννουλη, από κεφάλια του Κουρούτσαλη.

Για την ΑΕΛ Κ19 το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 25’ με ωραία  πάσα από τον Αντράντα στον Πιτσίλκα μέσα από  την μικρή περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο πολλές αλλαγές από την ΑΕΛ και στο 75’ η ΑΕΛ Κ19 πέτυχε και το δεύτερό της γκολ, από τον Γκρόζο με τον ίδιο τρόπο όπως το πρώτο γκολ. Και η ΑΕΛ Κ19 έχασε ευκαιρίες για γκολ.

Δήμητρα Γιάννουλης (Κώστας Μπακατσής): Δραχαλίβας, Σέντζας, Γκανάβας, Τσεκούρας, Κουρούτσαλης, Μπάμπαλης, Μπλιάμπλιας, Χριστώνης, Καρέλας, Γραβάνης, Καλογιαννης.

Έπαιξαν και οι: Δάσσιος Γ., Βιλανάκης, Αναστασόπουλος, Αβδουλάς, Τσιρογιάννης, Ζερδαλής.

ΑΕΛ Κ19 (Αποστόλης Ευαγγέλου): Κούρκουλας, Γκανάτσιος, Ματθαίου, Γκρόζος, Πιτσίλκας,, Παπαδημητρίου, Βαρσάμης, Μπρισίμης, Αρσένης, Λούκα Αντράντα, Νίτσος.

Έπαιξαν και οι: Σπανός, Γκέφος, Παπαδήμος, Τάχος, Γιαννακόπουλος, Ντελόπουλος, Κοτρούτσιος.