Βαθμολογία

Εύκολα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ πέρασε εύκολα από το γήπεδο Κατσικάς, κερδίζοντας την τοπική Θύελλα με σκορ 0-3 και έτσι προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς διεξήχθη παρουσία αρκετού κόσμου και πολλών Λαρισαίων που ταξίδεψαν μέχρι τα Γιάννινα. Η ΑΕΛ όπως ήταν αναμενόμενο ήταν κυρίαρχη στον αγώνα, σκόραρε τρεις φορές, είχε δοκάρι αλλά και πολλές φάσεις για επιπλέον γκολ.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στην Κατσικά στο 7' έπειτα από δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Τριμμάτη (0-1). Στη συνέχεια ο Κοσονού πάσαρε στον Παπαγεωργίου Κ., εκείνος έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Φίλιος έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα και έγινε το 0-2 στο 15' όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου, με την ΑΕΛ να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλα γκολ.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ ξεκίνησε με γκολ, στην αντεπίθεση βρέθηκε ο Γραββάνης, τροφοδότησε με μπαλιά τον Πασά και εκείνος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-3 στο 59’.

Δοκάρι είχε η ΑΕΛ στο 68'. Ο Παπαγεωργίου Κ. έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Πατσιούρας, Γκέγκα, Ναυρόζογλου, Σκανδάλης, Παπαδόπουλος Θ., Κωσταμένας (89’ Ευαγγελής), Παπαρούνας Στ., Φίλιος, Παπαρούνας Αθ. (89’ Τσιώτης), Τσακαλώτος (63’ Κίτος), Παπαδόπουλος Ελ. (89’ Κουμαντζιάς).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Περντρέου, Βαφέας, Ηλιάδης, Παπαγεωργίου Κ. (70’ Δημινίκος), Μούργος (60’ Ακόστα), Κοσσονού (46’ Παπαδόπουλος), Πασάς, Παναγιωτίδης (46’ Γιαξής), Οικονόμου, Τριμμάτης, Μωραΐτης (46’ Γραβάνης).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αλέξανδρος Μέγας, από την Ένωση Πιερίας. Βοηθοί του ήταν ο κ. Θωμάς Καλορογιάννης (Πιερίας) και ο κ. Δημήτρης Αδραμάνης (Πέλλας). Τέλος παρατηρητής ήταν ο κ. Γιάννης Τοπούζης από την Ε.Π.Σ. Τρικάλων.