Βαθμολογία

Με αισιοδοξία ξεκίνησε η προετοιμασία της Αναγέννησης Ευαγγελισμού!

Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες την προετοιμασία της η Αναγέννηση Ευαγγελισμού, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΛ όπου και θα μετέχει και την φετινή χρονιά.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο ιστορικός σύλλογος διαθέτει ένα εξαιρετικό γήπεδο και γι’ αυτό έχουν δουλέψει οι άνθρωποι της διοίκησης που έχουν βάλει την προσωπική του σφραγίδα στο άρτιο αποτέλεσμα. Ένα γήπεδο πραγματικό «χαλί» που χαίρονται οι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται.

Ο κόσμος του χωριού στηρίζει σημαντικά το σύλλογο και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Οι παράγοντες είναι πραγματικοί «ήρωες», αφού βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κρατήσουν ζωντανές τις ομάδες τους αλλά και τα χωριά, αφού ένας αγώνας αποτελεί κοινωνικό – αθλητικό γεγονός για μια μικρή κοινωνία.

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Ευαγγελισμού κ. Βαγγέλης Πρακατές έχοντας δίπλα του ένα ικανό Δ.Σ. κάνουν τα πάντα και θέλουν να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να προοδεύει συνέχεια.

Προπονητής συνεχίζει ο απόλυτα επιτυχημένος κ. Κώστας Καζάκης που αποτελεί «κόσμημα» για το χωριό και όχι μόνο. Ο ίδιος κατάγεται από τον Ευαγγελισμό και όπως μας είπε θεωρεί πως η ομάδα του έχει ένα πολύ καλό ρόστερ ικανό να φτάσει όσο ψηλότερο γίνεται. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο κ. Καζάκης έχει κερδίσει την εκτίμηση και των σεβασμό όλων με το έργο του και την πολύ μεθοδική δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια.

Το ρόστερ της ομάδας συνεχίζει το ίδιο σε ένα μεγάλο βαθμό, όμως έγιναν και ορισμένες προσθήκες που σκοπό έχουν την καλύτερη δυνατή παρουσία στο νέο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Η Αναγέννηση Ευαγγελισμού είναι δεδομένο πως θα παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική αφού διαθέτει και μία πολύ καλή διοίκηση και έναν εξαιρετικό προπονητή, αλλά και παίκτες που δεν… αστειεύονται!

Το Athleticlarissa.gr εύχεται κάθε επιτυχία στην Αναγέννηση Ευαγγελισμού με πολλές επιτυχίες και πάνω απ’ όλα υγεία σε όλο το ποδοσφαιρικό τιμ.

Οι δηλώσεις

Κώστας Καζάκης (Προπονητής)

">http://

Λαυρέντης Λιούρας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Νίκος Καραγιάννης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Νίκος Τσάτσος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Εικόνες από την προπόνηση της ομάδας